Ольга Бабич

Шампунь твердий "Зелений чай" Lapush

Чесно кажучи, останнього разу купувала твердий шампунь ще у студентські роки і якось то був невдалий вибір - тоді погано пінилось, не вимивало волосся і з'явилася лупа. Тому взяти одразу повний розмір твердого шампуню "Зелений чай" від українського бренду Lapush було якось боязко. Хоча із їхніми деякими засобами вже знайома, поки проблем не було. Але добре, що виробник дає змогу взяти мініатюру. Це дуже зручний формат:

- не шкода грошей, якщо раптом не підійде;

- добре брати з собою у відрядження чи відпустку;

- прикольна штука на символічні подарунки:)

Виробник обіцяє, що шампунь має забезпечити живлення, зволоження, зміцнення, очищення. Ще серед переваг - натуральний склад. Я дуже боялася, що через це буде погано пінитися і нічого не змиватиме, але цей шампунь мене підкорив.

Мої висновки:

- добре піниться;

- приємно пахне;

- прикольно виглядає;

- вимив дуже добре;

- змивається легко;

- волосся гладеньке, слухняне, блискуче навіть без використання додаткових засобів.

Хоча це мініатюра, але росхід засобу дуже маленький. Я, чесно, думала, що вистачить на один раз, але ж ні. Він дуже економний, тож на кілька використань точно буде. Тому варто продумати, де ви його будете зберігати :)

І що для мене найважливіше - шкіра голови зволожена, тож ніякої лупи. Тому однозначно рекомендую.