#madeinukraine
💙 Мої 3 улюблені українські бренди 💛
WoBs 🔥 (пензлики для макіяжу і їх набори, футляри, чохли і тубуси та інш.)
Я пишаюся тим, що в Україні є виробник якісних інструментів для макіяжу, а більшу увагу хочу звернути на їхні пензлики. Є як із натурального, так і синтетичного та змішаного ворсу. Ними так легко користуватися, що тепер нанесення макіяжу щодня – це не рутина, а дуже приємний процес.
Вони шикарні, для мене це навіть естетичне задоволення мати колекцію у своєму косметичному гардеробі 😍
💜 Lotus Flower 💜
- пігменти для макіяжу, слюда, тіні-хамелеони та навіть перша в Україні гіпнотична, чарівна... "Кобра" - перша палітра тіней для макіяжу від Lotus Flower
...це любов з першого погляду 🥰
Неймовірні хамелеони, дуохромні відтінки, які легко та м'яко наносятся, яскраво переливаються та роблять погляд неперевершеним!
💚 Green Pharm Cosmetic💚
- засоби по догляду за шкірою,з натуральних інгредієнтів
В цьому бренді представлена косметика як професійна так і для домашнього догляду. Косметичні засоби на основі лікарських рослин і їх екстрактів.
Саме для моєї реактивної шкіри я підібрала дерматологічну косметику з безпечними інгредієнтами, а також натуральною сировиною рослинного походження.
Це моя база, якої я довіряю свою шкіру.
А також я обожнюю креми для рук та ніг.
Запашка дуже приємна, хочеться просто тримати руки в обличчя, щоб просто насолоджуватися цим моментом. Крем добре зволожує та не залишає жирність. Рятує мені вже кілька років від подряпин моєї кішки, а також тішить ціна продуктів.
Коментарі (0)