🌺Крістіна🌺/Тita

Довгоочікуваний пост про 🎁 Maybelline від MakeupClub 💄

Довгоочікуваний пост про 🎁 Maybelline від MakeupClub 💄

Всім привіт! «Довгоочуківаний» це тому, що я дуже довго його писала..години 2.. ще стільки ж робила ті фото та редактувала.. вже майже виклала.. і))) в мене вилетів браузер на телефоні і все повністю СТЕРЛОСЯ та Не збереглося.)) Це був для мене такий біль, 🥺що я дуже засмутилась та пару тижнів взагалі не було натхнення знову писати, адже в перший раз я дуже старалася😢Але життя навчило, що треба спочатку писати у себе в ноткатках, а тільки потім переносити. 😀Але зараз не про це..

Maybelline colossal curl bounce

Хотіла б почати з туші яка мені спочатку не дуже зайшла, але потім через деякий час вона «розфарбувалась» і почала творити дива! Я сама обожнюю Maybelline 🫶та великий фанат їх тушей. (Я свою одну не змінюю вже 7️⃣років) тож мені дуже рідко щось інше могло підійти! Але ця прям на рівні однозначно, круто подовжує та робить густіше. Так як пройшло пару тижнів після минулого досвіду, зараз від себе я додам, що почала чомусь осипатись через пару годин на вулиці. Чого раніше в мене ніколи не було ні з нею, ні зі своєю стандартною тушшю. Не знаю з чим це може бути повʼязано, але все одно вона класна і однозначно я куплю її ще:) Щітка в неї не силіконова, а просто густа ворсиста, мені прям дуже зайшла її форма☺️(На всіх фото нижче я буду нафарбована цією тушшю)

Я ніколи раніше не користувалась нічим схожим, тож це мій перший досвід🙈

Мені дісталися 4️⃣ дуже яскравих блиски:

Хотіла б відмітити цей приємний солодкувато-квітковий аромат 😍😍Створити помади з таким це ну дуже 🔥10/10

В мене 4 відтінки це

Peachy 15 - ну тут думаю по назві зрозуміло що має тепло- персиковий тон. Я ніколи в житті таких не носила, але після цього мені прям зайшло😄Точно буду ще користуватись в житті 😏

20 Coy - такий собі Барбі відтінок. На нього в мене була ставка, але як виявилось не йдуть мені такі рожеві( На губах виглядає прям яскраво, але просто не відходить до мого тону обличчя (

Wicked 50 - коли я побачила цей колір я просто закохалася з першого погляду😍 Який же він має красивий, яскравий, глибоко червоний колір! І наскільки ж в нього ідеальний до теплоти відтінок😍😍Виглядає дуже хот та як він сяє 💔Такими яскравими я дуже рідко користуюсь(думаю по моїй техніці фарбування видно😂), а то і зовсім ніколи. Але тепер точно буду частіше😍Дівчата, хто шукає ідеальний свій червоний придивіться до цього яскравого красунчика😍

LIppy 10 - в житті має такий ближче до темно-бордового кольору. Він був перший який я «вигуляла» і в цей день почула багато компліментів 🙈Мені він зайшов, я і їла і пила, та все рівно навіть коли пройшло годин 7-8 він все ще тримався в мене на губах😍Це ну дуже круто! Але і дуже важко я його змивала (( Тільки міцеляркою це можливо зробити та треба прикласти не мало зусиль.

Вцілому помади дуже стійні, "вініловий" фініш дійсно вініловий! І зберігається до кінця дню просто чудово. Але дуже важко змивати, тож краще фарбувати одразу ідеально:)

Дякую, що дочитали до цього моменту 🙈😘