Infinnic 🦔

Мій вибір топових українських брендів #madeinukraine

Мій вибір топових українських брендів #madeinukraine

Перш ніж розпочати свій допис про топ-3 українські бренди на мій погляд, хочу висловити подяку команді з найліпшим сервісом в Україні - MakeUp. Починаючи з безкоштовної доставки до дверей, ввічливого та дружелюбного консультування, дослухання до своїх клієнтів й завершуючи проєктом MakeUp Club, який об'єднав в собі дружніх, творчих та цікавих людей) Судячи з попереднього конкурсу багато учасниць цього клубу дівчата 30+, і як ми бачимо всі вони молоді, гарні, успішні й натхненні:) Україні виповнюється 32 рочки і про неї можна сказати теж саме! З наступаючим усіх🇺🇦

Sane

Моє знайомство з Sane почалось тоді, коли я усвідомила, що доглядала косметика ≠ косметика, що продається в найближчому АТБ. Але бюджет був обмежений, тому коли побачила цей бренд я була в приємному захваті:)

Я знаю, що багато людей гейтять цей бренд: деякі інгредієнти, які зазначені в назві, насправді, відсутні в складі. А деякі "ключові активи" десь на останніх позиціях, проте Sane позиціонують себе як дешева та якісна косметика, яка підводить до знайомства з активами. Мені, як людині, до цього користувалась косметикою з найближчого супермаркету їхня косметика зайшла на ура!

Вважаю, що косметика відмінно підійде в якості підліткової (якщо немає проблем зі шкірою), для людей які тільки починають розбиратися в догляді, а не тим, хто тривалий час користується іншої якісною косметикою з високим вмістом активів.

Мій фаворит бренду це тонік PHA + AHA + Vitamin C 2%.

Mermade

Неймовірно милі дизайни баночок та тюбиків, антисептик з ароматом вареників та бюджетні подарункові набори для будь-якого свята - це все про Mermade.

Знайомство розпочалось з крему для рук, який підігнав на тестування MekeUp Club. На черзі на затест бальзам для губ, гель для душу, антисептик. Мені, як людині, яка прагне ходити Карпатськими стежками та хребтами з легким рюкзаком за плечима, дуже відгукується ідея з travel-форматами, які можна використовувати не один раз)

BlackWell

Бренд з неймовірно естетичними дизайнами пакування та якісною косметикою. Естетична насолода для очей та носу!

Знайомство розпочалось зі складу для шкіри, гелю для душу та бомбочки для ванни. Та, якщо фанатом скарбів й гелів я себе назвати не можу (не цього бренду, а взагалі), то бомбочки я обожнюю.

Колись давно в мене була бомбочка з Lush і я цілком серйозно заявляю, що бомбочки від BlackWell відправляють їх в нокаут! Бюджетні, ароматні, кольорові та з маслами в складі, а ще не фарбують ванну☝🏻