Кулик Руслана

#madeinukraine

#madeinukraine

Мої топ-3 українських бренди, якими я користуюсь.

Торгова марка яка виготовляє бюджетну, але якісну декоративну косметику. Бренд представляє засоби на будь який смак і кожний може підібрати собі те, що йому потрібно. Класні продукти знайдуть, як любительки натурального макіяжу так і креативні дівчата, які полюбляють оригінальний мейк з яскравими кольорами.

Мої фаворити це - туш для вій GlamBee Vamp та рідка помада Mate collection 03.

Класний та бюджетний бренд декоративної косметики. Не скажу, що мені подобається вся їх косметика, але лінійка з кьолоровими підводками і тушами це МОЯ ЛЮБОВ, яка однозначно варта уваги! Хороша стійкість і яскраві кольори за просто нереальну ціну.

Цими підводками я користуюсь кожного дня.

Energy of Vitamins - це український бренд, який виготовляє косметичні засоби по догляду за тілом. В них представлений широкий асортимент, продукти мають натуральний склад і дуже приємні ціни. Вся продукція має класний дизайн і що найголовніше просто неймовірні запахи.

Мій безумовний фаворит від цієї марки це - пінний сольовий скраб для тіла. Ніжний скраб, який гарно піниться і має не занадто жорсткі частинки. Шкіра дуже мʼяка і приємна на дотик після його використання, а запах особливо приємний.