Annwnkl

#madeinukraine

#madeinukraine

Дуже цікавий челендж про українські бренди. Кожна з нас може дізнатися щось цікаве, дізнатися про нові бренди і можливо вони стануть нашими улюбленими, а головне підтримаємо наші Українські бренди.

Хочу почати з бренду косметики Hedonic.

Заснований професійним візажистом, український бренд декоративної косметики Hedonic створює якісну косметику, яку використовують у салонах

G.bar, Pied-de-Poule, Backstage тощо. Продукцію виготовляють на сертифікованому виробництві в Україні. Бренд виступає проти тестування на тваринах.

Продукція має цікаве упакування, а головне все це можна купити на сайті makeup 😍 Кількість продуктів не велика, але для знайомства саме те.

Наступний бренд, це Joko Blend.

Це бренд органічної косметики, що виготовляється в Україні. Дуже порадувало, що продукції цього бренду багато на makeup.com.ua. В основу бренда входять доглядові продукти. Ви можете знайти для себе як і масочки для обличчя, так і гідрофільну олію, пінки для вмивання , сироватки, тонік, скарби, бомбочки, засоби для волосся і багато іншого. Приємним бонусом є ціни 🥰

І останній бренд в цьому дописі це бренд Dushka. Бренд натуральної косметики ручної роботи. Тут також представлено багато різної продукції, але більшість це мило та засоби для душу. Хоча ви також можете придбати олійку гідрофільну, тонік, крема для тіла і так далі 💕 Доречі в асортименті понад 400 засобів.

Чесно, я навіть не знала, що у нас є стільки класних українських брендів поки не почала цікавитись. Можливо для вас ці бренди будуть новими і вас зацікавлять.