Безсульфатний шампунь Sulfate Free Shampoo Keratin від Jerden Proff або моя нова любов 💛
Привіт, красуні! 💕 Це мій перший допис і він буде про шампунь, який я нещодавно замовила, і як зрозуміло з назви — відразу закохалася з першого ж використання!
Шампунь — це перший і базовий засіб у догляді за волоссям. Саме від шампуню багато в чому залежить здоров'я та зовнішній вигляд волосся
До цього шампуню у мене не було улюбленого, я завжди була в пошуку ідеального шампуню, хоча б по відчуттям на шкірі голови…
Стало краще, коли я нарешті зрозуміла, що краще брати шампуні в складі яких нема силіконів, тому що моя шкіра ніби задихається від них😅 але ідеального так і не знаходила, поки не вирішила купити ще якийсь, тому що останній вже закінчувався. Я довго вже задивлялася на цей шампунь і нарешті замовила його!
Я взяла відразу літровий флакон, тому що була впевнена, що цей шампунь мені підійде 😍 до того ж, я люблю, коли флакон шампуню з дозатором-помпою, а такий дозатор тільки в літрових обʼємах
Характеристики:
Класифікація
Належить до категорії професійної косметики
Український виробник 🇺🇦
(При оформленні замовлення пропустила цей момент, дізналася про це вже коли забрала замовлення з пошти, і я була здивована 😅)
Зовнішній вигляд, оформлення
Якісний флакон білого кольору з матовою наклейкою в мінімалістичному дизайні, мені дуже подобається 😍
Флакон обладнаний зручним дозатором-помпою, який не заїдає при натисканні і сам нормально підіймається після натискання 😍 а не як інші, що маєш сама підіймати, бо заїдає 😤
Колір
Прозорий
Запах
Для мене ідеальний! Солодкувато-свіжий, не приторний і не різкий, дуже ніжний, приємний!
Не парфумний, слава Богу! Особисто я не люблю парфумні аромати в доглядових косметичних засобах, для цього у мене є парфуми 🤷♀️
Запах на волоссі після висихання не відчувається, принаймі я не відчуваю 😅
Консистенція
Я шампунь взболтую перед використанням, не знаю чи потрібно, але я так роблю 😅Консистенція, як на мене нормальна, шампунь нормально піниться і його не потрібно набирати більше ніж зазвичай
Змивається шампунь легко, відчуття непромитого волосся не залишає, але і нема «скрипу», ідеально!
Склад:
Aqua (Water), Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Polyquaternium-44, Sodium Chloride, Glycerin, 10-Trimethylolpropane. Trioleate, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Silk. Aroma, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone.
Результат. Враження від використання
Моє волосся: типове 😅 тонке, жирне у коренях та сухе на кінчиках, тип волосся — нормальний (мию по через день)
Відразу після миття шкіри голови цим шампунем, ще коли волосся мокре, воно дуже ніжне, мʼяке у коренях😍 Я думала, що мені це здалося, тому що наче ніколи такого ще не відчувала після шампуню, але ні, після кожного миття волосся дуже ніжне, і залишається таким і в сухому стані
Відразу відчула як шкіра дихає, таке класне відчуття свіжості! Дуже це сподобалося, так як писала вище, що останнім часом шкіра голови ніби задихається, а скраби, пілінги я не люблю 🙈
Волосся мʼяке, легке, свіже
З головною функцією очищення шампунь однозначно впорався. На наступний день волосся також залишається свіжим
На звичний режим миття голови шампунь не впливає, тобто з ним волосся брудниться як звичайно.
Зуду поки нема, перхоті також
Шампунь ще не закінчився, але я впевнена, що моє враження від нього потім не зміниться, тож залишаю відгук вже зараз
До покупки рекомендую!
А сама потім ще придбаю до нього кондиціонер, цікаво спробувати
Хотіла відразу придбати кондиціонер з шампунем, але хотіла спробувати поки один шампунь, тому що завжди коли беру відразу набір, то косметика виявляться мені не підходящою 😅
Також збираюся замовити шампунь іншої серії — «Biotin»
Дякую, що прочитали!
Якщо є якісь питання, не соромтеся питати в коментарях або в особисті
Завжди рада новим знайомствам!
Буду вдячна, якщо поставите мені вподобайку!💗
Гарних покупок! 🛍️
Коментарі (0)