Катерина 💗🐈‍⬛

Безсульфатний шампунь Sulfate Free Shampoo Keratin від Jerden Proff або моя нова любов 💛

Безсульфатний шампунь Sulfate Free Shampoo Keratin від Jerden Proff або моя нова любов 💛

Шампунь — це перший і базовий засіб у догляді за волоссям. Саме від шампуню багато в чому залежить здоров'я та зовнішній вигляд волосся

До цього шампуню у мене не було улюбленого, я завжди була в пошуку ідеального шампуню, хоча б по відчуттям на шкірі голови…

Стало краще, коли я нарешті зрозуміла, що краще брати шампуні в складі яких нема силіконів, тому що моя шкіра ніби задихається від них😅 але ідеального так і не знаходила, поки не вирішила купити ще якийсь, тому що останній вже закінчувався. Я довго вже задивлялася на цей шампунь і нарешті замовила його!

Я взяла відразу літровий флакон, тому що була впевнена, що цей шампунь мені підійде 😍 до того ж, я люблю, коли флакон шампуню з дозатором-помпою, а такий дозатор тільки в літрових обʼємах

Характеристики:

Класифікація

Належить до категорії професійної косметики

Український виробник 🇺🇦

(При оформленні замовлення пропустила цей момент, дізналася про це вже коли забрала замовлення з пошти, і я була здивована 😅)

Зовнішній вигляд, оформлення

Якісний флакон білого кольору з матовою наклейкою в мінімалістичному дизайні, мені дуже подобається 😍

Флакон обладнаний зручним дозатором-помпою, який не заїдає при натисканні і сам нормально підіймається після натискання 😍 а не як інші, що маєш сама підіймати, бо заїдає 😤

Колір

Прозорий

Запах

Для мене ідеальний! Солодкувато-свіжий, не приторний і не різкий, дуже ніжний, приємний!

Не парфумний, слава Богу! Особисто я не люблю парфумні аромати в доглядових косметичних засобах, для цього у мене є парфуми 🤷‍♀️

Запах на волоссі після висихання не відчувається, принаймі я не відчуваю 😅

Консистенція

Я шампунь взболтую перед використанням, не знаю чи потрібно, але я так роблю 😅Консистенція, як на мене нормальна, шампунь нормально піниться і його не потрібно набирати більше ніж зазвичай

Змивається шампунь легко, відчуття непромитого волосся не залишає, але і нема «скрипу», ідеально!

Склад:

Aqua (Water), Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Polyquaternium-44, Sodium Chloride, Glycerin, 10-Trimethylolpropane. Trioleate, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Silk. Aroma, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone.

Результат. Враження від використання

Моє волосся: типове 😅 тонке, жирне у коренях та сухе на кінчиках, тип волосся — нормальний (мию по через день)

Відразу після миття шкіри голови цим шампунем, ще коли волосся мокре, воно дуже ніжне, мʼяке у коренях😍 Я думала, що мені це здалося, тому що наче ніколи такого ще не відчувала після шампуню, але ні, після кожного миття волосся дуже ніжне, і залишається таким і в сухому стані

Відразу відчула як шкіра дихає, таке класне відчуття свіжості! Дуже це сподобалося, так як писала вище, що останнім часом шкіра голови ніби задихається, а скраби, пілінги я не люблю 🙈

Волосся мʼяке, легке, свіже

З головною функцією очищення шампунь однозначно впорався. На наступний день волосся також залишається свіжим

На звичний режим миття голови шампунь не впливає, тобто з ним волосся брудниться як звичайно.

Зуду поки нема, перхоті також

Шампунь ще не закінчився, але я впевнена, що моє враження від нього потім не зміниться, тож залишаю відгук вже зараз

До покупки рекомендую!

А сама потім ще придбаю до нього кондиціонер, цікаво спробувати

Хотіла відразу придбати кондиціонер з шампунем, але хотіла спробувати поки один шампунь, тому що завжди коли беру відразу набір, то косметика виявляться мені не підходящою 😅

Також збираюся замовити шампунь іншої серії — «Biotin»

Дякую, що прочитали!

Якщо є якісь питання, не соромтеся питати в коментарях або в особисті

Завжди рада новим знайомствам!

Буду вдячна, якщо поставите мені вподобайку!💗

Гарних покупок! 🛍️

23 серпня, 2023
23 серпня, 2023