Lytvynenko

Моє знайомство з Dr.FORHAIR

Моє знайомство з Dr.FORHAIR

З підліткового віку і до нині маю проблему дуже жирної шкіри голови. Після ранкового миття, ввечері волосся може виглядати уже несвіжим, особливо влітку. Ну а на наступний день корені повністю брудні. Хто не має такої проблеми, отримає такий ефект після 3-4 дня миття, ну а мені не треба довго чекати 😅

Час від часу роблю пілінги для шкіри голови, аби хоч до вечора подовжити свіжий вигляд. І тут побачила сашетки з незнайомим мені ще тоді брендом - Dr.FORHAIR.

На шампуні ніколи не покладаю великої надії, у дивовижні властивості стимулювати ріст волосся та подібні обіцянки - вірю слабо. Для мене важливо, аби шкіра голови була вимита ретельно, якісно і на відносно довгий час залишилася чистою.

Цей соляний скраб призначений для додаткового догляду за жирною шкірою голови, а також більш ретельного видалення шкірного себуму, скупчення відмерлих частинок епідермісу та залишків засобів для укладки, як зазначає виробник.

Містить у складі 45% солі, у тому числі мікрочастинки солі Мертвого моря, які усувають лущення, свербіж і освіжають шкіру голови.

Дію проти випадіння забезпечує формула Folligen Complex™: це поєднання біотину, кераміду NP та екстракту плодів карликової пальми в особливій ліпосомальній формі для полегшення доставки активних речовин до волосяних фолікулів.

Проте повторюся, це для мене може бути тільки приємним бонусом, а не визначним критерієм вибору засобу.

Активні інгредієнти пілінгу:

  • морська сіль посилює очищувальну здатність, видаляючи шкірний жир та інші забруднення, забезпечує механічне відлущування.
  • саліцилова кислота проникає глибоко у волосяні фолікули та очищає їх від надлишку шкірного себуму.
  • ментил лактат (ефір ментолу та молочної кислоти) має тривалу освіжаючу та охолодну дію, покращує мікроциркуляцію.
  • екстракт карликової пальми діє як антиандроген рослинного походження, блокує накопичення дигідротестостерону (ДГТ), знижує жирність шкіри голови.
  • ефірна олія м'яти перцевої сприяє зростанню волосся, зміцнює волосяні цибулини.
  • кофеїн стимулює місцевий кровообіг та обмінні процеси в тканинах, пробуджує сплячі цибулини та забезпечує енергією клітини.
  • ефірна олія чайного дерева має антисептичну дію, оздоровлює шкіру голови, зменшує свербіж.
  • кераміди підтримують гідроліпідний баланс шкіри голови, захищають від пошкодження під час укладання.

Спосіб використання:

Перед використанням змочіть волосся і шкіру голови. За допомогою дозатора-носика нанесіть скраб безпосередньо на коріння волосся по проділах, помасажуйте, рівномірно розподіляючи засіб по шкірі голови. Потроху додавайте воду і продовжуйте масажувати до розчинення частинок солі. Ретельно змийте теплою водою. Після використання щільно закривайте упаковку. Рекомендується використовувати 2-3 рази в тиждень замість шампуню або перед застосуванням шампуню для більш глибокого очищення.

Із сашетки не дуже зручно наносити саме на шкіру голови, тому дозатор-носик буде у нагоді 100%.

Відчуття на шкірі:

Приємна прохолода, відчутний абразив, що скрабує. Тут головне не перестаратися з натиском, аби не пошкодити поверхневий шар. Сам засіб має зручну консистенцію та добре розподіляється. Мала 2 таких зразочки, обидва використала в одному митті.

Хотіла здійснити більш ретельне очищення та використала ще шампунь з ліпосомами проти випадіння волосся Folligen Shampoo.

Виробник вказує, що засіб глибоко проникає і оздоровлює волосся і шкіру голови, стимулює ріст і пробуджує сплячі цибулини, а також делікатно очищає шкіру голову від відмерлих клітин, а також надлишку себума, зміцнює волосяні цибулини, зменшує втрату волосся, додає об'єм.

Шампунь призначений для догляду за слабким волоссям, схильним до випадіння. Це трохи не про мої пасма, але ж я не зміцнення шукаю, а довшу свіжість, тому, підходить 😁

Також він чинить терапевтичну дію при лупі і себорейному дерматиті.

До складу входить запатентована комбінація трьох інгредієнтів Folligen Complex ™ (біотин, керамід NP, екстракт карликової пальми) в ліпосомній формі, що дозволяє поліпшити проникнення активних компонентів в шкіру голови. Завдяки нанорозмірам і унікальній структурі ліпосоми забезпечують цілеспрямовану доставку до волосяного фолікула гідрофільних і ліпофільних біологічно активних сполук.

Активні компоненти у складі:

  • біотин покращує якість волосся, стимулює ріст, зміцнює,  робить його еластичним та блискучим;
  • екстракт карликової пальми  знижує негативний вплив дигідротестостерону на фолікули волосся при початковій стадії андрогенного типу випадання волосся;
  • піритіон цинку має антимікробні та протигрибкові властивості, нормалізує роботу сальних залоз, усуває надмірне лущення та свербіж;
  • саліцилова кислота  глибоко очищує пори шкіри голови від залишків себуму, допомагає безпечно відлущити відмерлі клітини з її поверхні;
  • ніацинамід (вітамін В3) покращує кровообіг шкіри голови та нормалізує живлення волосяних фолікул, зменшує ламкість, допомагає накопичувати кератин - основний структурний компонент волосся;
  • пантенол (провітамін В5) зволожує шкіру голови та знімає подразнення, пом'якшує та запобігає сплутуванню волосся;
  • кераміди заповнюють нестачу вологи, зменшують ламкість волосся, захищають від ушкоджень під час укладки;
  • олії камелії, моринги та аргани доглядають за довжиною, запобігають появі посічених кінчиків.

Відчуття на шкірі:

Сашетку повністю не використала, після пілінгу не було потреби уже брати багато шампуню. Консистенція супер зручна, рідка, подібна до молочка, тому гарно наноситься та піниться.

Я була впевнена, що після такого ретельного очищення на ранок чисті корені ще залишуться, адже аж до самого вечора волосся було розсипчате, об'ємне при коренях та супер свіже.

Але, мабуть, з такою спекою, це нереально 😅 Зранку була моя звична картина з повністю жирними коренями, та й таке.

Все одно залишились дуже приємні враження після використання!