Alina Addams 💃🏻

#madeinukraine

#madeinukraine

В день коли почалася війна я відчула несамовитий біль та жах... Ділюсь не лише досвідом, а й почуттями.

Тому ця публікація зачіпає найтонші струни моєї душі та є призмою мого світогляду.

Я давно хотіла про це написати, а вчора був настільки важкий день, що я відчула сильне бажання поділитися своїм досвідом.

Дні вже давно стали такими, наче життя на грані фолу, але ти попри все живеш і не просто живеш, а ще створюєш продукцію надаєш послуги, допомагаєш, підтримуєш...

Тим хто погано мене знає може здатися, що я позбавлена нормальних людських почуттів або ж перфекціоністська зануда, хоча це дуже далеко від правди. Як психолог для якого найголовніше допомогти тим хто цього потребує, маю брати на себе відповідальність вірити в себе та свої сили та впевнено йти до мети, інакше ніяк. Це як з лікарем, ніхто не відчуватиме довіру до лікаря та методів лікування якщо лікар буде весь час в собі сумніватися та жалітися як йому важко вас лікувати.

Тому як людина, яка прийняла рішення залишитися у своїй рідній країні по при війну, знаю як важко тим хто щиро бажав і бажає продовжувати жити та працювати в таких умовах.

Хочу не просто розказати про своїх фаворитів українських виробників, а розказати як вони підтримують мене і як їх підтримую я. І не просто розказати, а показати частинку своєї реальності.

Для мене Made in Ukraine давно стало синонімом незламності.
І я використовую продукцію українських виробників з гордістю. А зараз відкрию сторінку зі свого життя, щоб поділитися своїм досвідом.

💙💛Змивати з себе стрес

Вмію "змивати" з себе стрес та тривогу коли вони починають зашкалювати та хочу поділитися з вами.
В межах норми тривога виконує захисну функцію, понаднормово тривога починає витягувати з нас енергію.
Вода ж з ефірними оліями не тільки змиває стрес, але й повертає відчуття безпеки та спокою, наповнює енергією, це свого роду ароматерапія вдома. Тому коли відчуваю, що зовнішні обставини намагаються вдарити мене блискавками я знімаю напругу.

Техніка досить проста:
1. Підготовка:
На дно ванни висипаю пачку морської солі, на неї крапаю 7 крапель (можна не більше 10) ефірної олії, набираю теплу воду, рукою допомагаю солі краще розчинитися. Додатково запалюю свічки.
2. Виконання:
Потім 15-20 хв (краще годину) лежу в такій ванні. Тут головне "дозволити" собі розслабитися. Якщо не виходить відразу можна спробувати налаштування на розслаблення, кожен раз коли вдихаємо наче нюхаємо улюблену квітку, тобто вдихаємо аромат, а на видихові уявляємо як тече струмок (йога-нідра).
3. Лайфхак:
Є список ефірних олій, які найкраще підходять для таких цілей і мене приємно порадував український виробник Aroma Inter, який зібрав аж 5 з них, а саме: евкаліпт, розмарин, полин, лимон, лаванду, м'яту в композицію "Зміцнювальна".
Aroma Inter виробляє неймовірно ароматні ефірні олії та їх композиції, з якими я приймаю ванну та які додаю до спреїв для тіла. Чудові ефірні олії, гарно запаковані за вигідною ціною, прекрасно справляються з покладеними на них задачами.
4. Завершення:
Стрес змили, а композицію з солі та ефірних олій не змиваємо, а злегка промокаємо тіло рушником та наносимо зволожувальний крем, щоб додатково наситити шкіру мікроелементами.

Від стресу позбавилися, але ж це не на завжди, тому періодично повторюємо за потреби. Плюс наближається осінь, а дана композиція ефірних олій має сильний протизастудний та антивірусний ефект.

💙💛Не забувати піклуватися про себе, бо час назад не повернеш

До війни я відростила гарне шовковисте волосся, половина якого нещадно випала. Я розуміла, що моє фізичне здоров'я, харчування та догляд не змінилися, а волосся випало через стрес, хоч я привела свій стан в норму, але ж волосся назад не приклеїш. Тому натуральний спрей проти випадання волосся з індійськими цілющими травами Comex Ayurvedic Natural став моїм вірним супутником та нагадуванням, щоб бути корисним та піклуватися про інших треба не забувати піклуватися про себе.

Багато разів купувала натуральний спрей для розчісування волосся з індійськими травами Comex Ayurvedic Natural і дуже задоволена результатом.

Спрей має дуже приємний аромат, гарно впливає на стан волосся, полегшує розчісування, додає блиску та еластичності, не знаю точно чи тільки його заслуга, але в мене не з'являється лупа (бувало колись і таке від стресів) та сивина (виробник вказує, що спрей є профілактикою вище перечисленого). Він не робить "швидкого чуда", але поступово покращує стан волосся при цьому маючи гарний склад.

💙💛Продовжувати прокидатися зранку і робити маленькі дрібнички, які повертають почуття контролю над своїм життям

Кожен ранок попри все ми прокидаємося (вдячні за це) і чистимо зубки, щоб потім щедро фарбувати їх кавою, яка вже наче тече по венах після безсонних ночей.

І тут мені на допомогу приходить зубна паста відбілювальна "Absolute White" від Dr.Blanc. Вона мене покорила, бо дійсно дає помітний ефект відбілювання без додаткових зусиль. Виробник вказує, що склад на 89 % натуральний, а я намагаюсь поступово переходити на більш натуральний догляд. Мені подобається її текстура вона не створює відчуття мильної піни, бо я цього терпіти не можу і не є сухим аюрведичним порошком який я поспішаючи нещадно розсипаю по ванній кімнаті, вона в міру густа й в міру піниться. Немає нестерпного гіпер м'ятного подиху льодяного дракона, вона в міру освіжає. Не викликає надмірної чутливості, з іншими відбілювальними пастами мала таку проблему та дає довше відчуття чистоти.

Ось "я" без цензури, ось мої емоції та почуття, ось моє ставлення до українських виробників як до символу незламності.

А що для вас символізує Made in Ukraine ?