#madeinukraine топ засобів та інструментів для ідеальних, доглянутих рук
Спойлер, третій засіб ти обов'язково придбаєш
Зазвичай ненадавала уваги тому хто виробник товарів якими я користуюсь, а потім як глянула, сама була у шоці скільки класних українських виробників існує саме на косметичному ринку. Одразу обрати самі-самі було складно. Та якщо врахувати що я працювала майстром манікюру, то в цій сфері я переважно користувалась українським виробництвом.
Отже, 1 місце в моєму топі займає Staleks PRO. Виробник спеціалізується на виготовленні інструменту для beauty сфери. Користувалась ножницями для кутикули, фрезами, пушерами та кусачками для врослих нігтів. Враження тільки найкращі. Про своїх любимчиків напишу окремий пост. Головне в літній сезон великою популярністю користувалась фреза циліндр d=0.25, майстри мене зрозуміють😉. Виробництво було в Харкові, але з війною було змушене переїхати до Польщі.
2 місце це гель лаки. Одного виробника неможу назвати бо вони всі д ійсно класні, з закордонними і близько не стоять. MOON, HELLO, SAGA, DNKa, Nail Apex в них мій улюблений білий для френчу❤️
Це самі топові любимчики, кожен виробник славиться різним в когось бази🔥 а в когось кольори🔥.
Важливо те, що українські beauty майстри які закордоном, замовляють наші матеріали, адже закордонні взагалі не рівня.
Ось цей топовий продукт для ваших рук
3 місце займають соєві свічки від Yo nails.
Це маст-хев для кожної 🚺 особливо в холодну пору року, адже зволоження в них нереальне, мають маслянисту текстуру яка швидко вбирається. Головна рекомендація при застосування: розчиняйте свічку повністю, і лише тоді наливайте віск на руки, це робиться для того, щоб швидко не перегорів фітіль і ви змогли використати продукт до кінця. Тому дуже рекомендую❤️
Якщо користувались даними продуктами, буде цікаво почути ваше враження🙂
Коментарі (0)