Ткачук Юлия

#madeinukraine

#madeinukraine

Розпочну з найбюджетнішого українського бренда Зелена аптека. Ціна підходить будь-кому. Асортимент надзвичайно великий: засоби для догляду за обличчям, тілом, волоссям. За наявності серйозних косметичних проблем, не допоможуть, хоча все індивідуально, але як підтримуючі засоби, цілком. Люблю засоби для демакіяжу обличчя та повік. Легка, ніжна текстура, гарно знімають макіяж, освіжають обличчя.

Наступний чудовий український бренд Joko Blend. У складі натуральні компоненти. Великий вибір косметичних засобів для різних типів шкіри. Особливо, подобається гідрофільна олія-гель для обличчя. Чудово очищає та освіжає обличчя, не викликає відчуття сухості та стягненості шкіри після змивання.

І, на завершення, бренд, створений українським косметологом - Farfacia. В асортименті є засоби з лікувальним ефектом, для проблемної шкіри. Дуже ефективна лінійка засобів для підлітків. Я люблю крем для шкіри навколо очей з ліфтинг-ефектом. Крем легко наноситься, швидко поглинається шкірою, має освіжаючий та підтягуючий ефект.

На сьогодні ринок українських косметичних засобів постійно розширюється. Кожен може знайти на свій смак та гаманець. Тому купуйте наше рідне, українське. Шукайте свій бренд)

Ткачук Юлия
4
Підписники
0