SANDRA

Мої ТОП-3 українські бренди #madeinukraine 💙💛

Мої ТОП-3 українські бренди #madeinukraine    💙💛

💙💛 Мої 3 улюблені українські бренди

Цей тінт - відкриття для мене нового бренду, неймовірної текстури та запаху, та всіх доглядо-кольорових властивостей, на які можна було тількти сподіватись.

Ззовні на 10-ку з 10-ки! Шикарна простота. Це якась магія чорного пластику, прозорого пластику та рожевої помадки кольору мрій про єдинорога, чи жуйки Барбі).

Всередині: текстура - ніжна, не полосить, не вазелиніть, не липне на губах, запах - ягідка, мені особисто і грейпфрут, і манго)) Губи підкрашує в прозоро-рожевий колір.

Резюме: брати?! брати про запас навіть)))

Маска кожного дня ( ну ок,не кожного,але часто).

Маска палочка-виручалочка ( мені знімає припухлості зранку).

Маска,яка потрібна кожній звичайній шкірі.

Маска аватара, як я її називаю.

Бо вона крутого блакитного кольору. В коментарях часто пишуть що наразі вона занадто жидкувата, але мене така текстура влаштовує - її таку дуже зручно наносити НЕ товстим шаром ( бо користі від товстезного шару маски нема) . і в кінці кінців це ж не глиняна маска - проникне у шкіру рівно стільки скільки вона може поглинути.

Зволожує, відновлює,регенерує гарно.

Наношу, тримаю, прикладаю паперову серветку щоб залишки зняти та потім вже змиваю те,що залишилось на обличчі. Змивається з відчуттям наче ковзанням маслянистого складу.

Після неї не відчуваю потреби наносити крем, ( кожа комбі, 38) але крем наношу все таки за правилами догляду.

Серед бюджетного догляду - треба брати))

Це - мастхев. Влітку - оприскувати обличчя коли спека, взимку - коли вдома нема зволожувача повітря. Та й просто - саме ніжне розприскування,яке я знаю. дуже -дуже мелкодисперсійний розприскувач дає хмаринку запашної води з ароматом троянди.

Натуральний склад. Ніжний запах. Зволоження. Вже 3 банка))