Astro beauty

#madeinukraine

#madeinukraine

Скажу чесно я обожнюю відуривтви для себе нові цікаві продукти від українських виробнтків .

Обрати трійку для топу було дуже складно , але туди увійшли бренди з найбільшою кількістю топових та якісних продуктів ( серед тих, що я тестувала).

Знайома з цим брендом вже більше року.

І це любов дівчата ❤️

Широкий асортимент доглядової косметики для обличчя , тіла та волосся, дієві компоненти у складі, приємна ціна, клієнтоорієнтованіст, постійні акції, знижки та ще багато багато всього.

Мої улюблені продукти бренду: скраб для тіла, гель для душу, пінка для інтимної гігієни та крем для гоління .

1stly - український бренд якісної доглядової косметики для обличчя , тіла та волосся родом із Києва.

Знайома з цим брендом вже більше 10 місяців .

За цей час протестувала лінійку для волосся та обличчя.

Мої улюблені продукти бренду: гіалуронова сироватка для обличчя, крем для обличчя з пробіотиками та шампунь для волосся.

Про цей бренд однозначно чули всі😉

Цей український бренд відомий своєю широкою лінійкою скрабів для тіла, патчів в колір нашого прапору, дезодорантів в стіках , антивертикали та кремами для рук з нереальними ароматами, сяючих шимерів для тіла.

Познайомилась з брендом за в далекому 2020 і є їх клієнткою до цього часу.

Мої улюблені продукти бренду : антисептик із запахом Shampane, всі патчі ( нічим не гірші від корейських, а коштують навіть дешевше).

27 серпня, 2023
Astro beauty
27 серпня, 2023