Чижик

Топ-3 #madeinukraine

Топ-3 #madeinukraine

Не можу похизуватися великою кількістю українських брендів на своїй полиці (нарахувала не більше 7), треба виправляти ситуацію якнайшвидше.

Відтак, по-перше дякую клубу за такий корисний челенж. По-друге дякую дівчатам які прийняли участь та поділитися своїми улюбленими виробниками, намітила собі декількох. Тепер до моїх улюбленців:

Beauty derm - я можно сказати фанат, всі мої домашні маски виключно від цього виробника. Всі вони шикарні,  от наприклад ця, альгінатна  маска гіалурон актив, після неї шкіра стає дуже гладка, оксамитова на дотик та добре зволожена. І, що досить важливо, справді знімається одним шаром, принаймні у мене.

Glam Bee - завжди зі мною у форматі матової помади Matte Soft touch (тон 08). Ідеальний нюд, на губах не відчувається взагалі, просто невагома. Помада в тюбику не висихає, не сипеться. Тримається довго, обід витримує, не скочується. Ціна бюджетна, що ще треба?

Зелена аптека - перевірений роками виробник, регулярно користуюсь продукцією гель для інтимної гігієни, рідке мило, пінки та інші. Вот ця гель-маска для обличчя "Рівний тон" з фруктовим кислотами 100% масхев. Вона швидко освіжить шкіру, зменшить запалення та очистить пори.

Висновок, українські виробники неперевершені💙💛А Україна вільна, незалежна, незламна!