Христина

Апетитний боксик від Garnier😋

Апетитний боксик від Garnier😋

Перше що мені дуже сподобалося це аромати цих засобів, дійсно хочеться з їсти всі такі апетитні та солоденькі, друге те що всі вони не містять силіконів для мене це важливо особливо у шампуні. Всі засоби складаються більш ніж 95% з натуральних компонентів та мають веганську формулу.

🌼Мої враження після використання: поки що я спробувала лінійку з ананасом про інші маски напишу в наступних дописах)

🍍Шампунь - дуже економічний, бо добре піниться, від нього пінка м'яка, але добре промиває корені волосся)

🍍 Маска - за консистенцією густа, коли її змиваєш з волосся то на дотик вже відчувається наскільки воно стало м'якішим. Хочу ще спробувати нанести цю маску як незмивний догляд дуже цікаво який буде ефект))

🍍Бальзам ополіскувач - Дуже легкий по консистенції, дуже легко змивається.

Про ефект кожного по одинці засобу важко сказати, бо я використовувала всю лінійку одночасно, але разом це щось неймовірне, мені рідко щось дійсно подобається, бо маю капризне хвилясте волосся яке після використання гребінця перетворюється в пухнасте. Лінійка з ананасом творить дива, волосся більш структуроване(з хвиль в мене з'явилися кучері) неймовірно сяє, м'яке на дотик та просто шикарно пахне, запах солодкого ананасика тримається дуже довго. Я дуже рада що нарешті спробувала Цю новинку, дякую Makeup club за таку можливість))



Дякую що читали мій допис🤗

Апетитний боксик від Garnier😋