Лавриненко Дарина

Зміцнююче масло для волосся «Matrix Oil Wonders Indian Amla»

Зміцнююче масло для волосся «Matrix Oil Wonders Indian Amla»

Неймовірно блискуче, довге та однозначно здорове на вигляд волосся... Ми вже давно прагнемо дізнатися секрети, що ховаються за розкішними пасмами індійських та близькосхідних жінок.

Один з секретів краси волосся індійок полягає у використанні масла амли.

Це екзотичне масло не так давно почало завойовувати серця українок і не таке відоме як наприклад кокосове або масло ши але на мій погляд дуже даремно.

Олію амли отримують з плодів амли, яку також називають індійським аґрусом, відомим своїм застосуванням в аюрведичній медицині.

Олію амли виготовляють шляхом висушування плодів і замочування їх у олії. Її вирощують у тропічних і субтропічних країнах, таких як Індія, Китай, Пакистан, Узбекистан, Шрі-Ланка, Індонезія та Малайзія.

Вважається, що олія амли прискорює ріст волосся та запобігає його випадінню.

Зміцнююче масло для волосся «Matrix Oil Wonders Indian Amla»

У мене пористе пухнасте волосся, сухе на кінцях. Більшість олійок з мас маркету просто маскували сухість але не насичували волосся.

Масло від Matrix це кохання з першого погляду. Дуже гарне співвідношення ціни та якості.

Для одного використання потрібна всього лиш невелика крапелька, тому вистачить його ну дууууже на довго. І що є великим плюсом особисто для мене при натисканні помпи не виливається пів пляшки, а саме стільки скільки потрібно щоб потім не думати перемивати голову чи ні.

Запах приємний зі східними нотами, для когось може бути різкуватим, але тут нічого не поробиш у амли яскравий і різкий аромат.

Я наношу масло на вологе волосся, на всю довжину не торкаючись коренів.

Волосся після цього м’яке, насичене та блискуче. Дівчатам з пористим волоссям точно треба звернути на це масло свою увагу.