KsuLv

Чесний відгук про нашумілий гребінець Tangle Teezer!

Привіт, дівчата!

Сьогодні хочу розповісти про нашумілі щітки для волосся Tangle Teezer 😊 У чому їх унікальність?

Дану щітку мені подарували і, чесно кажучи, купити щітку за таку ціну, не тестивши її раніше, я навряд чи би наважилась 😄

Давайте відразу ж розпочнемо з її вартості! Вартість на просторах інтернету коливається приблизно від 10 до 17$. Дуже непогарно для щітки, згодні? І ще потрібно бути обережними, щоб не натрапити на підробку, яка часто-густо коштує так само! Відрізнити підробку від оригіналу допоможе:

✅ штрих-код Сполученого Королівства на упаковці

(навіть якщо підроблений штрих-код, артикул повинен вказувати на точність з товаром і конкретну партію);

✅ цілісність і яскравість упаковки (якщо виріб без пакування це має насторожити);

ціна (ну не може оригінал коштувати дешево);

Тепер переходимо до самої щітки:

☑️ щітка має дуже стильний та якісний вигляд;

☑️ її зручно тримати в руці, компактна;

☑️ легко розчісує навіть моє освітлене, пошкоджене волосся (раніше без олійок для волосся його розчісати було складно);

☑️ менеше ніж звичайна щітка "вириває" волосся (що буде в нагоді для ослабленого і ламкого волосся). Дуже допомогла мені в період активного випадіння волосся, при гіповітамінозі Д (про те, як я рятувала своє волосся згодом додам пост).

Чи вартує ця щітка своєї ціни? Для мене і мого волосся - однозначно так!

Чи потрібна вона кожній дівчині? Думаю, ні! Якщо ви маєте здорове, непошкоджене волосся і якщо проблема випадіння обходить вас стороною, не бачу сенсу переплачувати!

06 вересня, 2023
KsuLv
06 вересня, 2023