#testmakeupclub
Тестувала засоби для догляду за волоссям Fructis Superfood Сяюча довжина
У боксі:
Шампунь(350мл), Бальзам - ополіскувач (350мл)та Маска (400мл) Ананас Superfood для довгого, тьмяного волосся - Сяюча довжина;
Маска (400мл) для пошкодженого волосся Папая - відновлення;
Маска (400мл) для дуже сухого волосся Банан - живлення.
Користувалася засобами більше двох тижнів. І помітила що волосся моє стало більш рівніше, слухняне, блистить, легко розчісується. Шкіра голови не пересушена.
Шампунь гарно піниться, не рідка. Без барвників. Шкіру голови не пересушує. Змивається трішки довше звичних мені шампуней. Ніяких подразнень чи лупи не зявилось.
Бальзам досить густий. Мені його вистачило на тривалий час, навіть на довге волосся.
Маски по консистенції різні.
Маска із бананом найрідкіша, після неї волосся наче ламіноване. Її б рекомендувала дівчатам із сухим волоссям, після хімічних завивок чи фарбування.
Для пошкодженого волосся маска мені сподобалася, але все ж таки фаворит маска із ананасом.
Волосся після неї дуже блищить! І запах класний.
Аромат звичайно фруктовий, дуже приємний, але не стійкий. Особисто для мене це +
Також хочу відмітити що тара із переробленого пластику.
Висновок :
Лінійка із бананом підійде не всім, так як маска дійсно зволожує та обтяжує волосся, а ще трішки випрямляє волосся.
Лінійка із Папая гарно живить, цією маскою користується моя донька після фарбування волосся. На дотик волосся стало мякішим, легко розчісується.
А ось від засобів з ананасом волосся неймовірно блищить! Мені ця лінійка сподобалась найбільше.
Склад продуктів лінійки Ананас (Сяюча довжина)
Склад шампуні:
LAURYL SULFATE Coco-GlucosideCOCO-BETAINE PHYLLANTHUS EMBLICAFRUIT EXTRACT ANANAS SATIVUS FRUITEXTRACT / PINEAPPLE FRUIT EXTRACT COCOS NUCIFERA OIL / COCONUT OILGLYCERIN GLYCERYL OLEATE TRIETHYLCITRATE LECITHIN SODIUM CHLORIDESODIUM HYDROXIDE HYDROGENATED PALMGLYCERIDES CITRATE HYDROXYPROPYLGUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUMCHLORIDE CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDECITRIC ACID TOCOPHEROL ASCORBYLPALMITATE POTASSIUM SORBATE SODIUMBENZOATE SALICYLIC ACID CARAMELLINALOOL LIMONENE CITRONELLOL BENZYL ALCOHOL BENZYL SALICYLATE PARFUM / FRAGRANCE
Склад маски для волосся:
AQUA/WATERCETEARYL ALCOHOLSTEARAMIDOPROPYLDIMETHYLAMINEISOPROPYL MYRISTATECETYL ESTERS HELIANTHUSANNUUS SEED OIL /SUNFLOWER SEEDOIL PHYLLANTHUSEMBLICA FRUIT EXTRACTANANAS SATIVUS FRUITEXTRACT/ PINEAPPLEFRUIT EXTRACT COCOSNUCIFERA OIL / COCONUTOIL BUTYROSPERMUMPARKII BUTTER / SHEABUTTER GLYCERIN KAOLINCAPRYLIC/CAPRICTRIGLYCERIDE CAPRYLYLGLYCOL CITRIC ACIDTARTARIC ACID POTASSIUMSORBATE SODIUMBENZOATE SALICYLICACID CARAMEL LINALOOLGERANIOL COUMARINLIMONENE CITRONELLOLBENZYL ALCOHOL BENZYLSALICYLATE PARFUM / FRAGRANCE
Склад бальзаму - ополіскувача:
AQUA / WATER CETEARYL ALCOHOL GLYCERIN ISOPROPYL MYRISTATE STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE GLYCINE SOJA OIL / SOYBEAN OIL HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL PHYLLANTHUS EMBLICA FRUIT EXTRACT ANANAS SATIVUS FRUIT EXTRACT / PINEAPPLE FRUIT EXTRACT COCOS NUCIFERA OIL / COCONUT OIL KAOLIN COCO-CAPRYLATE/CAPRATE HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE CAPRYLYL GLYCOL CITRIC ACID TARTARIC ACID CETYL ESTERS POTASSIUM SORBATE SODIUM BENZOATE SALICYLIC ACID CARAMEL LINALOOL LIMONENE CITRONELLOL BENZYL ALCOHOL BENZYL SALICYLATE PARFUM / FRAGRANCE
Хочу подякувати команді #makeup за таку чудову можливість протестувати товари! Для мене це було дуже несподівано 💋
Коментарі (0)