Lytvynenko

Веганський сухий шампунь

Веганський сухий шампунь

Бренд і виробник - польські. Не знайшла його на просторах Мейкапу, купувала в Польщі і ціна його більш низька, ніж Batiste.

Зацікавила мене примітка 100% vegan friendl. У складі рисовий крохмаль, що повинен працювати на усунення жиру з коренів та придавати об'єм.

Враження від використання:

Засіб при нанесенні на волосся майже не дає кольору, немає більосого напилення, як при інших сухих шампунях. Через це я спочатку не розуміла, чи наноситься взагалі, чи буде працювати.

При вичісуванні він дійсно усуває жир та надає гарний об'єм. Але я і не думала, що такий небілий наліт буде так нелегко вичісуватись. Важко було прибрати залишки засобу, на фото видно, що корені світлішого, більш сірого відтінку так і залишились. Це досить швидко зникає і до моменту виходу з дому, сиві корені непомітні.

При використанні на брудне волосся, мені вистачає майже на весь день, але я не чіпаю потім руками волосся, переважно роблю пучок.

Також його використовують не чисте волосся для надання об'єму, я так не роблю, немає потреби.

Запах в цьому спреї не їдкий, до речі, якийсь квітковий.

Я б подумала ще, чи шукати його в Україні цілеспрямовано, але, якщо буду ще в Польщі і буде необхідність взяти - оберу яерез бюджетність (вдвоє дешевше, ніж Batiste)

Веганський сухий шампунь
Веганський сухий шампунь
Веганський сухий шампунь