Коденчук Карина

Я 10 із 10, незважаючи на... #bestofthebestmakeupclub

Я 10 із 10, незважаючи на... #bestofthebestmakeupclub

Я 10 з 10, незважаючи на:

1. Шкільні цькування через зріст і поганий зір.

2. Тернистий шлях навчання (безсонні ночі, підробітки)

3. Особисті втрати, що крають мені серце.

Довга путь прийняття себе, не створюючи образ ідеалу для інших, завершується врешті-решт гармонією для себе.

Макіяж, одяг, зачіски, засмага, колір очей, колір волосся, фігура... Як довго можна перелічувати вразливі місця кожної людини. В моїй родині не звикли оцінювати людину за зовнішністю, лише за вчинками і цінностями, які вона сповідує. Але соціалізація вимагає величезної стресостійкості, я б навість сказала куленепробиваємості. Лукізм і фейсизм як соціальні явища, на жаль, стали невід'ємною частиною життя кожного з нас.

Якщо не ми – то нас... Як кажуть.

Фейсизм (від англ. face — обличчя) — це переважне виділення обличчя в зображенні чоловіків і більший акцент на тіло в зображенні жінок у засобах масової інформації.

У тебе може бути чемний, порядний, щедрий, запальний, спокійний, злий, добрий, чуйний, щирий, впертий, поступливий, толерантний, уважний, увічливий, щирий, зухвалий, тактовний, гарячкуватий, урівноважений, товариський, замкнений, розкутий, ледачий, працелюбний, доброзичливий характер, АЛЕ всім байдуже, достобіса комусь твій внутрішній світ, якщо "Ти не доглянута", "Ти бліда, сіра, миршава і звичайна", "Ти ненатуральна, епатажна та шокуюча", "Поводься стриманіше", "Будь більш розкутою!", "Тобі треба схуднути!", "Тобі навпаки варто набрати вагу", "Ти маєш приділяти час на активності", "Приведи себе до ладу!"

Хіба людина народжується боржником? Мамі, татові, родині, суспільству, світові загалом? Це що за такі превентивні опції? Довгі 11 років життя проходило під гаслом: «А я вам зараз покажу, що кому я винна!» Та коли я нарешті зрозуміла, що моє здоров'я, фізичний стан речей і психологічний фон керується лише мною і ніким іншим, я стала почуватися на 10 з 10-ти і нарешті відчула смак життя!🙂 #bestofthebestmakeupclub

Я 10 із 10, незважаючи на... #bestofthebestmakeupclub