SANDRA

#bestofthebestmakeupclub

#bestofthebestmakeupclub

Гарний челендж, дозволить глянути вглиб себе та побачити зі сторони)

“Я 10 з 10, незважаючи на… Маленький зріст. Трясцяааааа, як же я комплексувала в дитинстві, школі, та навіть у дорослому віці. Бо твої 158 см ні для кого не є аргументом) В дитинстві я навчилася захищати себе кулаками, так( не гарний, але дуже дієвий спосіб зупинити приниження за зріст.

В школі я стояла звісно крайнью у лінейці.( зате ближче до роздягальні, вчителі толерантніше ставилися, а чіпати мене припинили бо я гарно кидала учбові снаряди та підтягалась 10 разів...Питань чіпати мене чи не більше не було.

У дорослому віці все одно "вигрібаю" за зріст, бо бабулькам не дає спокою моя " велика" собака ( маю боксера) , і вони роблять зауваження бо ввжають що з огляду мене як малої - можна і вдатися до моделі "дорослий-дитина" та повчати.

PS Пса з чоловіком (186 від землі) ніхто з них не чіпає)))

відчуваю себе бездоганною бо мій кохайний ніколи не дозволяє нічого тягати, доставати щось згори) і так я мала/ малиш. Мене зручно носити на руках)))

“Я 10 з 10, незважаючи на…Тонке, рідке, ламке, крутиться, не тримає форму.

Це про волосся. ( Відростити не можу, короткі зачіски не люблю.

відчуваю себе бездоганною бо я відкрила для себе варіації боба) та й взагалі те що маю змогу можу змінювати зачіски раз на півроку) не носити сумне довге "просто полотно").

“Я 10 з 10, незважаючи на…"греческий профіль".

Прийняла і люблю свій носик з горбинкою. Підлітком комплексувала ( хоча покажіть мені підлітка чи людину що хочш раз не комплексував)

Мама казала "грєческий", а потім за різні часи декілька людей казали що в мене дуже красивий ніс/носик. Отакої))(

відчуваю себе бездоганною бо я вирішила не "видумувати " як чоловіки кажуть)))

#bestofthebestmakeupclub