Annwnkl

#bestofthebestmakeupclub

#bestofthebestmakeupclub

Кожна дівчина 10/10, кожна дівчина повинна мати здорову самооцінку. Кожна має право кайфувати від свого відображення в дзеркалі.

Ти 10/10, коли почуваєш себе комфортно.

То які я маю плюси та мінуси ? 🫨

Плюси і те що мені подобається в собі :

1. Губи. Їм часто роблять компліменти, з дитинства вони доволі пухкі 😅 Але я так і не навчилась гарно їх підкреслювати, або мені просто не підходять темні та яскраві помади. Найкраще виглядають на моїх губках блиск та помади майже в тон губ.
  2. Очі та вії. На сонці мої очі виглядають ніжно голубими, як на мене це дуже гарно. А вії від природи закручені і довгі 😍

Те, що б я хотіла трохи зробити кращим в собі. Це волосся, мені дуже подобається довге та більш густе. На жаль моє волосся від природи дуже довго відростає. Зате моє волосся ідеально рівне і мені не потрібно кожного ранку вирівнювати його. Але через структуру свого волосся локони не тримаються більше 30-40 хвилин 😭

1. Зріст. Раніше я мала невеликий комплекс через те, що я доволі низенька. Всього 153. Але зараз розумію, як гарно бути мініатюрною дівчиною, хоча на кухні іноді не дістаю до полиці з кружками 😂

Кожна з нас унікальна і неймовірна. Головне, щоб ти подобалась собі і приймала себе такою, яка ти є та прагнула до кращого, тоді і люди будуть бачити в тобі красу.

#bestofthebestmakeupclub