al.lina20

#bestofthebestmakeupclub

#bestofthebestmakeupclub

Кожна з нас може знайти недолік, де його немає😅 це той момент коли виклала фотку в Інстаграм, дивишся на неї 5 хвилин і знаходиш куча того, що до того не бачила, висновок: не робіть так😂

На щастя, мама кожен день мене засипає компліментами, за що я їй дуже вдячна, бо з самооцінкою прболем немає ❤️🤝🏻

але

трошки є те, що мені в мені не дуже подобається, та я прийняла це, в майбутньому, можливо, щось і зміню

Я 10/10 не зважаючи на :

• Криві зубки та неправильний прикус

Не скажу, що у мене супер-мега криві зуби, але є декілька зубчиків, які псують всю картину🫠 я прийняла цю ситуацію і в майбутньому поставлю брекети 😁

• Маленькі зморшки навколо рота
  • Тонке волосся, є такі люди, які вважають, що дівчатам з тонким волоссям не гарно мати довге волосся, хтось каже, що з каре теж не гарно, а я вважаю, що кожен сам в змозі обрати з якою зачіскою ходити. Чому хтось може ображати дівчину, бо в неї довге, красиве волосся, але тонке? Це якась нісенітниця

Більшість недоліків у нас не помічають, аж до тих пір, поки ми самі на них не акцентуємо увагу! Дівчатка, ми всі прекрасні, не зважаючи на якісь «але»

Проте я рада, що ми живемо в світі, де можна змінити, якийсь недолік, якщо для вас він є дуже критичним, приймати себе-це прекрасно, але в тому, щоб змінити щось в собі немає нічого поганого!

Найголовніше бути для себе 10/10 та мати людей поруч, які будуть вас любити і цінувати будь-якими!

09 вересня, 2023
al.lina20
09 вересня, 2023