#bestofthebestmakeupclub
Я 10 з 10 незважаючи на …
Я 10 з 10 незважаючи на ...
Я ніколи себе й не вважала на 10/10 ,бо в моїй голівоньці дуже багато зауважень до сіоєї зовнішності, я можу годинами казати про те ,що мене в собі не влаштовує :
- Велика родинка біля обличчя ,може її оточуючим й зовсім не помітно ,але для мене вона щось,за що я можу себе годинами картати(
- Дуже багато невдоволень у мене викликають мої ноги...занадто великі та не такі стрункі ,як мені б хотілось,але цього не виправити,бо такий у мене склад тіла ,у цьому мені не допомігла навіть зала
- Маленткі губки ,а хотілося б великі ,раніше мене це так не засмучувало ,але останнім часом я все більше до цього прискіпуюсь ...
- А найдивніше -- маленький зріст ,раніше мене також це не турбувало ,але ,як я вже зрозуміла,чим доросліше я стаю ,тим більше ,у мене до себе зауважень 🫠
- А ще у мене дуже пухнасте та непокористе волосся , моя боротьба з ним триває кожного дня ,а особливо ,коли на вулиці велика вологість або дощ ,тоді я можу просто ставити хрест на гарній укладці ...
Але незважаючи на все це ,у мене є люди ,які мене завжди підтримають та розвіять мої заморочки ,скажуть ,що це все дурня ,в що не дурня -легко вирішити. дякую їм за це та за неймовірну підтримку 🫶
Коментарі (0)