#bestofthebestmakeupclub
Такою ще ви мене не бачили.. і ось чому.
Я 10 з 10, незважаючи на…
Хочеться сказати одне відразу - незважаючи взагалі ні на що, ти у себе одна і сама найкраща!
Як я тішуся з того, що зараз молодь та батьки прагнуть мати більш відверті та довірливі відносини. Це не зажди та відразу виходить, але я відмічаю для себе, що тенденція на здорове суспільство все ж таки має свої початки.
Часто для нас чомусь важливіша думка когось, когось зовсім навіть неважливого для вас. Того, хто й близько не усвідомлює моє внутрішнє.
Так. І я через це пройшла.
Звичайно зараз я розумію "звідки ростуть ноги", тому стараюся бути максимально потрібною і корисною моїм дітям в будь-якій ситуації.
А ще, незважаючи на вік 🤭, я дуже легка на підйом та з легкістю відношусь до багатьох речей. Та що там багатьох, майже до всього.
Але так було також не завжди. А було все навпаки. Чомусь у нас є думка така в суспільстві, що чим старша людина, то вона зобов'язана просто бути вже без light по життю. Тобто є досвід і ти його несеш (а точніше тягнеш). А той хто "не такий", то вже начебто і не серйозний, а легковажний.
Знаєте, ця "легковажність " знову ж таки, на чиюсь думку, мені допомагає по життю, бо жінка взвалила на свої плечі стільки всього, що як вона бідна на це все спроможна.
В такі моменти жінка забуває про свою справжню сутність та місію.
Бажаю кожній дівчинці (і неважливо якого ви віку, ви дівчинка 🤗) вміти делегувати задачі та не обтяжувати себе додатковим!
Коментарі (0)