#bestofthebestmakeupclub

#bestofthebestmakeupclub

Ох, як я довго боролася з комплексом, що називається занадто худа. Але як виявилося мені нав'язало цю думку суспільство, люди, які не мають меж і думають, що їх слова мають бути почуті 🤦🏻‍♀️
Насправді, в мене генетично закладена худорлявість і я не можу набрати вагу, як не стараюсь і лише зараз я зрозуміла, що мені це подобається, я можу бути в гарній формі і не дуже заморочуватись, їсти все, що заманеться.

Асиметрія обличчя. В мене є "робоча сторона" - та, яка мені найбільше подобається, але всі фотографи говорять, що такого не існує і ми всі унікальні і асиметрія є у кожного. Тому я не дуже цим зараз переймаюсь, але були такі часи, коли волоссям хотілось закрити ліву сторону.

І на кінець залишила "десертик" - проблемна шкіра, я довго з цим борюсь і сподіваюсь, що колись я позбудусь цих висипів і плям, а поки стараюсь сприймати себе такою, як є, адже в кожного є недосконалості.

Так от, забийте болт на людей, які вам вказують на ваші недоліки, я почала себе любити такою, як я є, саме тоді, коли подивилася в дзеркало і зрозуміла, що я особлива і ніякі стереотипи не зможуть мене переконати, що я не 10/10 !