Pharmaceris H H-Sensitonin Professional Soothing Shampoo for Sensitive scalp
М‘який і делікатний шампунь який ідеально підійшов для пухнастого і пористого волосся💗
З шампунями у мене такі ж стосунки як і з гелем для вмивання,типу вимагаю небагато,але нормальний знайти виходить через раз🥲
Так от
Шампунь від Pharmaceris тестую близько місяця і цей місяць для мого волосся виявився дуже вдалим)
Шампунь створений для чутливої шкіри голови,в складі має пантенол,що заспокуює,екстракт льону і вітамін Е.
Моє волосся фарбоване,жирне у коренях,дуже пористе й пухнасте,при невірно підібраному шампуні шкіра голови чешеться і з’являється лупа
💗
Шампунь дуже приємно пахне,користуватись ним одне задоволення,консистенція доволі рідка,прозорий,при першому намилюванні піниться не сильно,а при другому все чудово.
Шампунь дуже гарно але при цьому делікатно очищує шкіру голови,не жирнить і не обтяжує волосся.Вже вологим воно відчувається більш еластичним і пружним ніж зазвичай. Ще помітила,що за весь період тестування - волосся стало більш гладкішим і менш пухнастим,особливо це видно у коренях,волосся виглядає охайно)Також після шампуня волосся дуже блискуче і м'якеньке на дотик
💗
Шампунь мені дуже зайшов,планую повторити)
Коментарі (0)