#bestofthebestmakeupclub
"я 10 із 10 незважаючи на... " Мій недолік, незважаючий на який я почуваю себе гарною.
З раннього дитинства я страждаю на проблеми зі шкірою рук, які передались мені від мого батька.
Напевно всі ми знаємо ( і більшість із нас навіть проходили це ) що таке булінг, невпевненість у собі та комплекси.
Проте незважаючи на всі проблеми, які можуть бути зв'язані зі зовнішністю, я навчилась жити зі своїм недоліком і займатись улюбленою справою - створювати креативні та яскраві макіяжі. Довгий час я соромилась фотографуватись на портрети та знімати туторіали, адже мої руки так чи інакше попадали у кадр, я використовувала рукавички та усіляко намагалась мінімузувати попадання рук на відео.
Але з часом я зрозуміла, що мої підписники не цькують мене за мій особистий біль і навпаки підтримують мене, тож тепер я більш впевнена в собі і не соромлюсь показувати свої руки такими, які вони ( нажаль ) є.
Тож хочу сказати всім, хто переживає через свої особисті недоліки - життя одне і не треба відмовлятись від мріі, навіть якщо вам здається що щось не так !
Любіть себе і завжди йдіть до своїх цілей! А оточуння Вас підтриє і буде сприймати позитивно. Ви - прекрасні незважаючи ні на що 💋
#bestofthebestmakeupclub
Коментарі (0)