Закрева Дарʼя🦄

Мультибокс від Makeup

Мультибокс від Makeup

Перш за все хочу подякувати Мейкапу за цей мультибокс. Це в перший раз, коли я виграла.

До складу цього мультибоксу входять: O’BAYS Delicate Concealer 03, O’BAYS Perfect Eyeliner, Weleda Aroma Happiness Mood-Lifting Shower Gel та набір парфумів Panouge. Я вже все протестувала і скажу, що мені сподобалося, а що ні.

Мені подобаються аромати, які ненавʼязливі, свіжі, і саме такий цей гель, приємний цитрусовий аромат. Я не очікувала, що він так добре піниться.

Довго вибирала тон, який мені буде потрібний. І мені пощастило вгадати! По консистенції мені сподобався, легко наносити та розтушовувати. Однозначно буду його використовувати.

Насправді ніколи не любила малювати стрілки, але з цією підводкою мені сподобалося. Дуже швидко висихає, а також не залишає слідів на повіках. Спробувала витерти пальцем стрілку, але не вдалося.

Скажу одне про них- дуже специфічні аромати. Мені завжди тяжко було вибрати парфуми. І саме ці аромати не підійшли, я люблю більш солодкі та свіжі. Але скажу точно, що вони на тілі розкриваються інакше, більш приємніше. І я була вражена, що вони достатньо довго трималися. Парфуми, котрими я користуюся зараз, по вартості приблизно як ці, але вони набагато поступаються в стійкості парфумам Panouge.