#bestofthebestmakeupclub

#bestofthebestmakeupclub

"Я 10 з 10 " - можу так яскраво сміятися , незважаючі ,що пройшла довгий шлях до себе гарної , впевненої , яскравої , бездоганної .

Взагалі я читала дописи інших дівчат , та жінок з задоволенням , цікавістю , і маючі враження від прочитаного , (а мені дуже сподобались дописи : багато класних , відвертих ,яскравих і талановитих ), що я почувалася невпевнено , що можу про себе так сказати - "Я 10 з 10, незважаючи на…"

"Ти ідеальна в будь-якому вигляді" - але ці слова, теж для мене були завжди недосяжні , і ніколи я так не думала про себе . Але я переглянула свої фото , і впевненість з'вилась ! " І про вигляд , і про 10 з 10 ".....
Я змирилась з дитинства, що я "біла ворона " і зовнішньо і внутрішньо . Мала не традиційну зовнішність з дитинства - " темна і східна , але не мала родичів ні яких таких екзотичних . Але, як мене не обзивали і діти і вчителі - " циганка Аза музикантша , ( це вчтелька англійської ) , однокласники -" Банана Кокосовна" ," грузино - армянка" , "царівна Будур" , було в мене прозвище - "Банана ", так і казали вчителі " Банана - "іди до дошки !" ) . Моя самооцінка і любов до себе була зламана "совецькими" батьками і системою цінностей того часу , коли я росла . Гасла того часу - "Не виділяйся ! " Будь як усі " , " Жінка - робітниця , трудівниця, " Але я це все змогла і пережити і здолати в собі. . Впевнено можу сказати , що : " ЯКЩО ЖІНКА ЩОСЬ ДУЖЕ ХОЧЕ - ТО НЕМОЖЛИВО ЇЇ СПИНИТИ , ОБОВ 'ЯЗКОВО ДОСЯГНЕ СВОГО ! Може стати гарною і бездоганною ,і щасливою" . Я хотіла змін , і досягала .

#bestofthebestmakeupclub

* Я Дивилась зачаровано на музичного керівника в дит. садочку , яка вона гарна , в особливій не простій сукні , як вона грала на фортепіано, співала , танцювала , і я дуже хотіла бути нею . Теж гарною . І стала , і провела багато дитячих ранків , грала на фортепіано . Потім була керівником дитячої художньої студії . І постійно шукала себе , змінювала зачіску , робила макіяжі , багато робила помилок , ( шоколадне , коротке волосся , руду чьолку )
* Я хотіла в 5 років бути Золотоволоскою , і мати довге золоте волосся , як у казці " Золотоволоска " , і зробила " Б'юті - перетворення " - висипала на голову банку бронзової пудри ! І насолоджувалась своїм золотим волоссям )) .... Мама тоді відмивала все те золото , з мене і з квартири)) .
* Я хотіла танцювати на сцені , в гарному наряді , і протанцювала в колективі " Ясмін " східні танці BELLY DANCE 7 років . Прийшлось опановувати сценічний макіяж і зачіску . Тому я вже "10 із 10" !!!!

Все що я написала про себе , я написала , щоб дівчата , які мають мрії та бажання побачили мої приклади, і надихнулись моїми маленькими досягненнями . Не здалися обставинам ,і через невпевненість в собі. Починала я дуже тихо і непримітно . Просто мріяла , і була цими мріями зачарована . Завжди в мріях бачила себе граною , якоюсь казковою героїнею . Думаю що мріяти - це класно . Бажаю всім краси ,і здійснення найбажаніших мрій !

Корона - " з боку ", але впевнена і щаслива в моменті . “Я 10 з 10, незважаючи ні на що ! Підіймаю келих разом з кожною , хто читає мій допис , і підтримає мої слова , про "Жінку , яка - як захоче , перетворить свої мрії на реальність ! А зовнішня і внутрішня краса робить нас чарівними та гарними 10 з 10, незважаючи ні на що !