Iryna Inred

Сульсена — моя незмінна рятівниця від лупи

Сульсена — моя незмінна рятівниця від лупи

Мої знайомства з новими шампунями часто завершуються лупою. Навіть якщо самому волоссю все подобається, шкіра голови більш перебірлива. Що я роблю в такому випадку? Повертаюся до "Сульсени". Вже не менше п'яти років вона рятує мене від лупи, коли та має наглість з'явитися.

Я користуюся лише шампунем, без пасти чи скрабу. Чому? Тому що мені вистачає ефекту і від шампуню. Лупа не усувається повністю з першого миття голови, але її стає помітно менше. І зникає відчуття свербіння, печіння шкіри (якщо я вже встигла її розчесати до подразнень). Мені для повного очищення від лупи необхідно незмінно користуватися "Сульсеною" близько двох тижнів при регулярності миття голови раз у три дні.

Сульсена — моя незмінна рятівниця від лупи

Шкіра повертається в нормальний стан. І якщо є переконливі версії, що лупа — наслідок нездорового харчування, то в мене вона виникає і зникає при незмінному раціоні.

В чому для мене мінуси "Сульсени"?

Стійкий запах, який асоціюється з ліками. Але його можна перебити ароматною маскою чи кондиціонером. Тільки ж все одно не наносимо їх близько до коренів.

Хоч волосся цей шампунь вимиває до скрипу, залишається відчуття, наче воно сухіше звичайного свого стану. Але, знову ж, цей ефект перекривається використанням маски або кондиціонеру після кожного миття голови.

Всім бажаю здоров'я та краси!