Ольга Бабич

Brelil Numero Instant Two-phase Oatmeal Hair Conditioner

Brelil Numero Instant Two-phase Oatmeal Hair Conditioner

Давно дивилася на цей бренд. Дизайн пляшечок просто дуже стильний. І чула про інші засоби Numero багато гарних відгуків, особливо про масочки для волосся. Це італійський бренд.

Brelil Numero Instant Two-phase Oatmeal Hair Conditioner

Побачила двофазний бальзам з екстрактом вівса від Numero на акції. Перед цією покупкою зійшлися всі зірки. Маю зіпсоване, слабке, посічене волосся. Відгуків було багато і більшість позитивних. І останній фактор - ціна із щедрою знижкою. Засіб підходить для всіх типів волосся. Тож я не могла пройти повз:)

Виробник обіцяє "швидке та ефективне відновлення пошкодженого волосся, рішення проблем ламкості, посічених кінчиків і випадання. Натуральний склад, багатий екстрактом вівса й безліччю інших корисних компонентів. Представлений бальзам зробить ваші пасма слухняними, сильними й шовковистими..."

Використовувала кілька тижнів. Наносити його потрібно на вологе, підсушене рушником волосся. Перед цим змішавши вміст пляшечки до однорідної консистенції. Далі потрібно прочесати пасма по всій довжині і не змиваючи засіб, висушити коси. Це доволі зручно. Пляшечка гарна, міцна. Дозатор добре розпилює. Питань немає.

Але що можу сказати про результат?

Із плюсів - волосся дійсно гарно розчісується. Трохи стало блискучішим. На цьому в мене все.

Зміцнення я не побачила. Як сипалось, так і сипеться. Слухняніше також не стало, все одно стирчить без закріплення лаком чи іншим засобом. Ще й під вечір стає значно жирнішим, ніж без його використання.

Певно, не мій засіб. Хоча масочку від Numero таки хочу купити:)