OLEKSANDRA_G

Мультибокс від Makeup #testingmakeupclub❤️

Мультибокс від Makeup #testingmakeupclub❤️

Отже скоріше перейдемо до складу боксика

Більш за все хотіла його спробувати. Я просто обожнюю засоби для душу з ароматом цитрусових. Подобається що засіб натуральний, має еко переробне пакування. Щодо самого засобу то це просто захват, масла в складі які наповнюють ванну неймовірним ароматом, текстура гелю така як потрібна, не розтікається по тубі, і тим самим без зусиль видавлюється, очищає гарно шкіру не залишаючи неприємних відчуттів, наче ти не до кінця змив з себе засіб, тим самим він зовсім не пересушує. З ним хочеться приймати душ декілька разів на день.

Ця підводка ідеальний варіант для тих хто тільки вчиться малювати стрілочки. Декілька років тому купувала підводку від Glambee, але мабуть зняли з продажу, я її дуже любила,навіть не викинула аплікатор, бо він дуже зручний, так ось вони дуже схожі. В них у обох твердий пензлик, за рахунок якого легше малювати, фініш не наглухо матовий, а трішки сатиновий, тримається гарно, не осипається.

Так як в наявності був лише один відтінок, то обрала те що було. Консилер у відтінку 02. Після літа він підходить гарно, але взимку не знаю, може буде трішки затемний. Я його наношу спочатку на пальчик, а вже потім розтушовую. Наноситься він гарно, щодо перекриття то це не тональний Dermacol, він виглядає досить природньо, не кидається в очі, як наче якась маска на обличчі.

Ой, щодо парфумів важко щось говорити, бо все таки у кожного свій смак, і що сподобається тобі, іншим може не підійти. Ці парфуми не варто нюхати з флакону, бо аромат з флакону і нанесений на тіло дуже відрізняються. Але всі чотири парфуми мені не підійшли, занадто вони сильні, я люблю більш легкі, фруктові, квіткові аромати. А от стійкість в них досить гарна.