KsuLv

Чи дійсно Vichy Dercos Energy рятує від випадіння?

Чи дійсно Vichy Dercos Energy рятує від випадіння?

Привіт, дівчата! 🤗

Раніше я вже розповідала про свою боротьбу проти випадіння волосся, проте не згадувала за ще один компонент терапії, яким користувалась (за рекомендацією трихолога) в процесі лікування. Це Vichy Dercos Energy+ Stimulating Shampoo. Цей шампунь у своєму складі містить:

амінексил: він є периферичним вазодилятатором (розширює судини), цим самим активує ріст волосся і зупиняє його випадіння;

вітамін Е (токоферол): він забезпечує антиоксидантний захист, який оберігає волосся і шкіру голови від згубного впливу вільних радикалів, цим самим вітамін Е гальмує процеси старіння.

вітамін В3 (ніацинамід): зменшує надмірну секрецію шкірного сала, що призводить до нормалізації жирної шкіри голови; зміцнює гідроліпідний бар'єр, внаслідок чого шкіра краще утримує вологу і стійкіша до несприятливих зовнішніх факторів,

АНА-кислоти: сприяють делікатному відпущенню мертвих частинок епідермісу та активізують процеси його регенерації, насичують шкіру вологою, роблять колагенові та еластинові волокна міцнішими, що сприяє зміцненню волоссяної цибулини.

Отеж, склад багатообіцяючий. Чи насправді так?

Моє враження від застосування:

🛑 шампунь має приємний запах, гарно промиває волосся;

🛑 не заплутує волосся! Навпаки - робить його гладким, навіть без бальзаму, такого я не зустрічала давно в шампунях.

🛑 зменшує випадіння;

🛑 активує ріст волосся (через 3 місяці після використання зʼявилось багато "пушокового" волосся).

Дякую за увагу! 🫶

Дуже хотілося б спробувати ще ампули від випадіння волосся Vichy Dercos Aminexil Clinical 5, але ціна лякає. Можливо хтось вже використовував?