Остапчук Юлія

Тестую косметику з Makeup 🥰

Тестую косметику з Makeup 🥰

Я забрала бокс з пошти і швиденько пішла в машину розпаковувати) і я аж вскрикнула: "Вау!", бо мені дуже сподобалось поєднання рожевого і зеленого😍 а тоді ще й був сонячний день і кольори здавались ще яскравішими)

Я спробувала ці продукти зразу ж, коли приїхала додому, але так як для того, щоб побачити ефект від продуктів для волосся, ними треба покористуватися декілька разів. Тому пишу відгук тільки сьогодні) Хоча, сказати по-правді, результат було видно і після першого використання.

Перше, що хочу відмітити - це запах, який є дуже приємним, ніби парфуми, та тримається на волоссі без перебільшень до наступного миття (я використовую усю цю серію). Шампунь гарно промиває волосся, аж до скрипу, хоча більшість інших зволожуючих шампунів ніби обтяжують волосся. Після бальзаму волоссячко таке гладке, в хорошому сенсі "важке". Маска класно живить волосину, але з цим я обережна, тому що, в мене фарбоване волосся і будь-яка маска вимиває колір, тому я довго не тримаю, а використовую як бальзам. Спрей робить волосся слухняним, після нього легко його вкладати, а також захищає від впливу високої температури. І окреме задоволення - шопер кольору Барбі, бо я ще під впливом однойменного фільму😂

Я навіть додам фото, де я одразу після пошти приміряла шопер і радуюсь, ніби дитина😌

Чесно сказати, я вже давно задумувалась над покупкою косметики matrix для волосся, але не була впевнена і постійно поверталась до перевірених раніше засобів. Але тепер, я переконалась в якості і обовʼязково буду купляти) Моя оцінка цієї серії - 10 з 10)

Дякую улюбленому Makeup та Matrix за подарунок та можливість тестувати нову продукцію❤️

Тестую косметику з Makeup 🥰
Тестую косметику з Makeup 🥰
Тестую косметику з Makeup 🥰