Покупки для догляду за волоссям
Дещо нове
Якось раптом душа баночкового маньяка почала вимагати чогось нового😀 Наче вдома мало догляду. Але я не могла пройти повз спокусу потринькати гроші. Тим паче новий для мене бренд alfaparf, який заявлений як бюджетний італійський проф. Тай мене накрила спокуса оновити свого старенького гребінця від janeke, за дуже смачною ціною . Дані продукти в мене на тестуванні вже тижнів 2. Скажу дуже коротко, я задоволена покупкою!
В порівнянні з моїм стареньким janeke, ця щітка просто мега мякенька. Добре прочісує і мокре і сухе волосся. Щетинки дуже мякенькі, ніжні, різної довжини. Може трошки його електризувати, але це виправляється за допомогою якогось спрею перед розчісуванням.
Маючи вибагливу шкіру голови, знайомство з цим брендом вирішила почати відразу з шампуня від лупи. Гарний, добре очищуючий шампунь. Звичайно що магії з лікування чутливої шкіри - не справа рук шампуня. Шампунь, це лише косметичний засіб, проблеми він не
вирішить. Але з задачею гарно промити і освіжити волосся, справляється . Промиває до скрипу, добре піниться. В принципі шампунь робить все те що має робити шампунь😅
Розгладжуюча маска, працює гарно в парі з шампунем. Допомагає приглажити і привести до ладу волосся після достатньо очищуючого шампуня. По ві дчуттях - силікониста, аромат - нагадує щось хімічне і квіткове. Змивається досить довго, після висихання волосся навіть трошки випрямляється. І є ефект згладження. Гадаю при укладці з брашом чи "прасочкою" буде взагалі ідеально. Додає за рахунок розгладження трошки додаткового сяяння.
Коментарі (0)