#testmakeupclub
Мої враження від подарункового боксу Matrix💚
Дякую Makeup за такий чудовий подарунок💚 Давно хотіла спробувати засоби від Matrix🤩 ще й отримала таку класну сумку-шопер у подарунок💗
Враження в мене переважно позитивні, але є кілька маленьких "але".
І так:
Зволожуючий шампунь Matrix Food For Soft💚
Має дуже приємну текстуру, прекрасно піниться - потрібно буквально трохи засобу, тому він дуже економний, вистачить на довго. Має стандартний запах професійного догляду з салону, легкий та приємний.
Гарно вимиває шкіру голови та не сушить, волосся приємне на дотик, лупи не викликає, об'єму не надає, проте і не обтяжує прикореневу зону, що вже добре. АЛЕ особисто в мене після цього шампуню швидше жирніє шкіра голови🤷♀️ Це його єдиний мінус для мене(((
Зволожуюча маска для волосся Matrix Food For Soft💚
Основний її плюс в тому, що це швидкодіюча маска, яку потрібно витримати на волосся всього 3-5 хв. Для мене, як для людини, що використовує маску під час кожного миття це дуже важливо, адже я не витрачаю на цей етап багато часу.
Густа консистенція, завдяки чому маска не стікає з волосся та класно розподіляється. Одразу при нанесені волосся просто моментально розгладжується, непогано зволожує волосся. Але якогось чудо ефекту я не побачила, просто хороша стандартна маска для волосся.
Зволожуючий кондиціонер для волосся від Matrix Food For Soft💚
Має густу консистенцію та приємний запах. Гарно розподіяється, волосся миттєво стає розгладженим та лежить одним полотном, волосинка до волосинки, але не обтяжене. Протягом для волосся майже не плутається. Хороший класичний кондиціонер. Мені сподобався.
Мультифункціональний спрей-догляд для волосся 20-в-1 Matrix Miracle Creator💗
Як термозахист непоганий, волосся не пересушується (я використовувала лише фен, який в мене без регуляції температури і працює на високій температурі). Волосся блискуче та гнучке, легко розчісується.
Але запах для занадто важкий та неприємний. Добре, що він відчутний лише при розприскуванні, після сушки залишається лише запах кондиціонера. Також, мене розчарував дозатор, він не дрібнодисперсний - спрей розприскується досить великими краплями в порівнянні з іншими моїми спреями🤷♀️
Додаю фото та відео після використання догляду Matrix.
Фото зроблені одразу після миття при яскравому сонячному світлі.
Відео зроблене вже під вечір, коли немає сонця.