Вікторія

Мої враження від Olaplex #3

Мої враження від Olaplex #3

Купила я цю диво-баночку по рекомендації блогерки, за якою слідкую вже давно. Після покупки почала бороздити простори інтернету, щоб зрозуміти, як же цю штуку використовувати.

По-перше, це не стандартна маска для волосся. Про це нам навіть пише виробник на баночці. Нам рекомендують нанести цю штуку ДО миття волосся 1 раз на тиждень на 10-15 хливин, потім мити волосся як завжди.

В першу чергу цей еліксир направлений на відновлення пошкодженого волосся

Почитаємо обіцянки.

Olaplex Hair Perfector №3 – це відновлюючий еліксир для волосся від американського бренду Olaplex. Цей продукт призначений для відновлення пошкодженого волосся та зміцнення його структури на молекулярному рівні. Еліксир допомагає відновити зламані дисульфідні зв'язки в білках волосся, надаючи гладкості, форми та міцності волоссю. Він відмінно підходить для тих, хто відчуває проблеми з тьмяним, зламаним волоссям, що січеться на кінцях після багаторазового фарбування, освітлення, хімзавивки і термопроцедур. Olaplex Hair Perfector № 3 допоможе відновити і зберегти здоров'я волосся і зробити його сильнішим, гладкішим і блискучим.

Особливості Olaplex Hair Perfector № 3:

  • відновлює зламані дисульфідні містки у волоссі;
  • зміцнює та відновлює структуру волосся після фарбування, завивки, фена, прасування та інших процедур;
  • знижує ламкість і склеює кінчики, що січуться, надаючи волоссю здоровий вигляд і блиск;
  • позбавляє від пористості та пухнастості;
  • підходить для волосся будь-якого типу та стану;
  • готує волосся до процедур у салоні;
  • можна використовувати вдома як засіб для догляду за волоссям;
  • не містить силіконів, фталатів та сульфатів.

Основні активні інгредієнти Olaplex Hair Perfector №3

  • Молекула Біс-Амінопропілдигліколь Дималеат є ключовим інгредієнтом Olaplex Hair Perfector № 3 і допомагає відновлювати зламані дисульфідні зв'язки у структурі волосся. Це відбувається завдяки її здатності проникати у волосся і зв'язуватися з ними, утворюючи нові зв'язки, які зміцнюють волосся і роблять його більш міцним.
  • Сік Листя Алое Барбаденсис - має зволожуючі властивості і допомагає відновлювати структуру волосся. Він також допомагає зменшити запалення шкіри голови і знизити ризик різних захворювань, пов'язаних з волоссям.
  • Провітамін В5 - допомагає зміцнити волосся та захистити його від пошкоджень, сприяє зволоженню волосся та поліпшенню його текстури.
  • Масло Жожоба - має зволожуючі та поживні властивості, які можуть допомогти відновити сухе та пошкоджене волосся. Покращує здоров'я шкіри голови, знижує роздратування, а також зменшує ламкість волосся.
  • Токоферил Ацетат - також відомий як Вітамін Е, є потужним антиоксидантом, який допомагає захистити волосся від шкідливих впливів вільних радикалів та інших шкідливих факторів навколишнього середовища. Сприяє поліпшенню кровообігу в шкірі голови, що може допомогти волоссю рости здоровим і міцним.
Мої враження від Olaplex #3
Мої враження від Olaplex #3

Маємо маленьку баночку, всього 100 мл, з простого пластику, звичаного дозатору і мінімалістичного дизайну.

Використовувати в цілому зручно, мені вистачило на 5 разів. Маю волосся до лопаток, не густе. Перед останнім застосуваням перевернула його на кришечку, він нормально на ній стоїть, витрусила майже до останньої крапельки.

Звичайно, засіб не дешевий, але часто буває на знижках, користуватися ним треба раз за тиждень, тому ще більш-меньш

Я прям пробороздила це питання, і знайшла декілька варіантів використання:

  1. Перед миттям голови, трохи зволожити волосся, нанести Олаплекс і залишити на 10-15 хвилин, потім змити шампунем, нанести ополскувач... все по класиці. Так нам рекомендує виробник. І так не маємо жодного ефекту. Може комусь так і підійде, але я взагалі не отримала жодного результату
  2. Нанести засіб на делька годин або на ніч. На ніч не пробувала, але пару годин у вихідний день ходила. Нанесла на зволожене волосся, зробила гульку, накрила целофановою шапочкою і займалася така красива хатніми справами. Потім помила голову як завжди. Тут вже ефект був помітний. Волосся м'яке, зловолежене, розсипчасте. Прибирає пухнастість.
  3. Помити голову, потім нанести як маску, потримати, змити, використати ще кондиціонер. Цей спосіб мені сподобався найбільше. Як робила я: шампунь, віджала волосся, щоб з нього не капало, нанесла Олаплекс, закрутила в гульку і зібрала заколкою. Потім робила собі інші ванно-банні процедури. І через хвилин 10-15 змила. Промила волосся кондиціонером. Все. Після такого використання на моїх побитим життям, пофарбованих волосинках є результат - волосся дуже м'яке та приємне на дотик, не пухнасте, розсипчасте. На диво, Олаплекс чудово підходить для кучерявого методу, в мене кучері протрималися весь день без будь-яких допоміжних засобів.
  4. Ще бачила варіант, ввечері помити голову, просушити полотенцем, нанести невелику кількість Олаплексу, висушити не змиваючи. Зранку знов помити голову. Не пробувала. Чесно, це щось занадто для мене. Але багато хто так робить, як мені здалося з відгуків.

Особисто мені більше сподобалося використовувати Олаплекс ПІСЛЯ шампуню, воно і логічніше, і ефект помітний. Та і не думаю, що якийсь засіб може ефективно працювати на слої з незмивних засобів і бруду.

Після місяця регулярного використання можу сказати, що Олаплекс:

  • це дорого)
  • не робить див, але дійно покращує стан волосся
  • волосся меньше пушиться, стає мякеньким і добре розчисується
  • як будь-яка маска вимиває колір, але не сильно

Придбала по акції другу банку - буду далі експерементувати. Якщо хтось знає ще варіанти використання Олаплексу - пишіть, буде дуже цікаво почитати