Подарунковий бокс . Огляд та враження ✨
Привіт ,красунечки та красені 😉
З великим задоволенням поділюся своїми враженнями від косметики .В подарунковий набір входить : чотири пробнички нішевих ароматів, консилер ,підводка для очей та гель для душу .Почнемо по черзі )
Парфуми Panouge
Чотири пробнички нішевих парфумів по 2 мл . кожен .
Для мене це перше знайомство з такою парфумерією .Дуже незвичні враження ) та цікавий досвід )
Rose Agathe .Добре відчуваю прохолодну троянду та гірчинку листа герані .Інші ноти не чую .
Datura Amaretti .Відчуваю ноти іланг -ілангут та білу квітку дурману .Як на мене вона досить солює .,зовсім трохи вишневого цвіту та мигдалю .Аромат насичений ,квітковий ,східний ,солодкуватий.
Patchouli Figue .Цікавий .Досить важко описати )Відчуваю якість фрукти підв'ялені (напевно інжир ,груша ),какао .Аромат солодкуватий ,але ця солодкість не приторна -ніби то щось розбавлює його. Обволокуючий аромат .Сподобався .
Absinthe Gaïac .З цим ароматом я ніяк не можу подружитися .Для мене він відштовхуючий ,навіть описати не можу .Для мене так пахнуть старі старі речі в шкіряній великій сумці ,які зберігалися разом з якимось ліками.Специфічний ,на любителя .
Скажу Вам так -при кожному тестуванні парфуми для мене розкривалися новими нотками свого звучання .Це не простий парф .продукт .Це як перше знайомство -є перше враження ,а потім людина починає розкриватися з різних сторін .Саме це я можу сказати про ці парфуми - вони не такі ,які можуть здатися на перший погляд ,вони більш глибокі та багатогранні .І обов'язково тестити перед покупкою .Парфуми -це річ делікатна і тут підійде кожному своє ✨
Консилер O’BAYS
Консилер заявлено як делікатний .В мене 3 відтінок .Це беж.Присутній невеличкий ненав'язливий аромат ,як і у багатьох консилерів .Текстура середня (не рідка та не занадто густа )Досить пластичний та гарно розтушовується .Досить гарно повів себе протягом дня -не скотався під очима .Перекриття більш до середнього ,супер синці не перекриє .Також завжди необхідно зволожувати або живити шкіру (по потребам ) перед нанесенням мейку .Тоді косметичний продукт - будь- то консилер чи тональний буде гарніше лягати та поводити себе на шкірі .Для повсякденного макіяжу непоганий ,сподобався -буду користуватись й надалі .
Підводка для очей O’bays Perfect Eyeliner
Заявлена як матова та водостійка підводка для очей .Має насичений чорний колір ,красивий.Після висихання стає матовою .Я ,як любитель лайнерів з певним зусиллям намалювала стрілки ,мені незручний такий формат аплікатору .Також накінечник не досить тонкий ,що також ускладнює процес малювання стрілочок .На моїх очах підводка не протрималася цілий день ,нажаль ,почала розстріскуватись на хвостику стрілок .Змивається водою та міцеляркою .Прям ефекту водостійкості не помітила .Буду тестувати й надалі ,може подружимось )
Гель для душу Weleda
Арома Щастя гель для душу .Заявлений як натуральна органічна косметика ,що надзвичайно радує .Гель має прозору консистенцію .Підійде для любительниць цитрусових ароматів .Пахне цитрусовим асорті(лайм ,грейпфрут ,мандарин) .Ідеальний для спекотного літа - освіжаючий цитрусовий аромат .З задоволенням користуюсь 🍋
Дякую за увагу ❤️ та дякую Makeup Club за подаруночки ❤️Дякую за чудову змогу знайомитись з різноманітною косметичною продукцією ❤️
Коментарі (0)