MAXIMOVA🌷

#parfummakeupclub

#parfummakeupclub

Улюблені ноти моїх парфумів - це фруктові аромати.

В парфумерній темі я б назвала себе солоденьким яблучком🥰🍎 Років так 8-9 я «сиджу» на ароматах Ніни Річчі. Розпочинала з класичної, а потім перескочила на зелене яблучко, зараз обрала рожеві💕 з них і почнемо.
Ще варто відзначити, що я не являюсь парфумерним маніяком, мій ніс не відчуває на стільки тонко аромати і я не зможу їх віртуозно описати. Тому маємо, що маємо🤗

#parfummakeupclub

Тип аромату: квіткові, солодкі, фруктові
Початкова нота: Мандарин, Цитрус
Нота серця: Карамель, Полуниця
Кінцева нота: Білий мускус, Малина, Праліне

Найулюбленіший на даний момент, той самий, за яким рука тягнеться найчастіше - яблучко насолоди💕 Флакон яскравий та красивий, по яблучку ніби стікає карамель, яка присутня в ноті серця😍

Він огортає солодким, приємним, затишним ароматом. Змінюється протягом дня відкриваючись нотами серця, а ближче до вечора сидить близько до шкіри малиновими тонами з праліне.

Тип аромату: квіткові, солодкі, фруктові Початкова нота: Бергамот Нота серця: Болгарська троянда, Малина, Мигдаль, Цитрус Кінцева нота: Бурбон, Білий мускус, Ваніль, Сандалове дерево

На черзі яблучко спокуси, яке вже відкусила Єва в саду Едем😎 Дизайн флакону мене наштовхує на такі асоціації. Спочатку відчувається пряний грішний бергамот, плавно затихаючи аромат перетікає в спокусливу малину та затихає невинною ваніллю😇

Тип аромату: квіткові
Початкова нота: Абрикос, Мандарин
Нота серця: Абсолю жасмину, Магнолія, Османтус
Кінцева нота: Білий мускус, Ваніль, Сандал

І третім обрала квіткову симфонію жасмину та магнолії. Початкові ноти абрикосу та мандарину для мене ледь помітні, майже одразу відчуваю чіткий аромат жасмину, а згодом з’являється легка база Lanvin з тонкою ноткою цитрусів та мускусу. Для мене це такий легкий аромат весни🌸

Ось такою вийшла моя трійця парфумів. Чи є тут хтось, хто любить чарівні яблучка від Ніни як і я?😁🍎