Людмила💙💛

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Краса і здоров'я волосся залежать від безлічі факторів. Велику роль відіграє і клімат, і генетика, і звісно правильно підібраний догляд. Завдяки MakeupClub мені випала нагода протестувати серію зволожувального догляду від Matrix Food For Soft. Як зазначає виробник, у складі засобів цієї лінійки є гіалуронова кислота для інтенсивного зволоження волосся і олія авокадо для ефективного підтримання балансу ліпідів і білків у структурі волосся.
Отож, почну свій відгук з шампуню
• Matrix Food For Soft Hydrating Shampoo
Шампунь ніжно очищає шкіру голови, гарно промиває волосся. Має ніжний приємний аромат. Також, шампунь досить густий за консистенцію, що робить його економним у використанні.

#testmakeupclub

Після миття голови шампунем, я просушувала волосся рушником. Далі наносила цей кондиціонер на довжину хвилин на 10-15. Після нього волосся одразу стає розсипчастим, дуже зволожене але не обтяжене. Також після використання кондиціонеру волосся дуже легко розчісується. За консистенцію кондиціонер густий, так само як і шампунь. Також має такий же ніжний ненав'язливий запах.

Маску я наносила на вологе волосся на 5 хв. як і рекомендує виробник. Після використання маски волосся стало дуже розсипчастим та гладеньким! Також варто зазначити, що маска має більш стійкий запах, який залишається на волоссі навіть протягом доби. Упаковки 30мл. мені вистачило на мою довжину на 3 рази.

Спрей наносила і на вологе волосся і на сухе. Моє волосся після використання цього спрею не злипається, легко розчісується, стає шовковистим. Як на мене, спрей має дуже приємний, ніжний аромат цукерок, який мені підіймає настрій 😊

Після використання лінійки Matrix Food For Soft моє волосся зволожене по всій довжині і дуже м'яке на дотик! Радію, що усі засоби підійшли моєму волоссю. Спасибі команді Makeup за можливість познайомитись з цими продуктами!