Діана 😎

#testmakeupclub зволожувальний догляд від Matrix

#testmakeupclub зволожувальний догляд від Matrix

Дістався мені бокс для догляду за волоссям від Matrix. Люблю пробувати нове у догляді за волоссям, а також люблю бренд Matrix. Вже деякий час користуюсь їхньою лінійкою Color Obsessed. З радістю протестувала і Food for Soft. Прочитавши опис на брошурі, я зрозуміла – це саме те що треба моєму волоссю, воно фарбоване, є січені кінці, типова проблема: жирне коріння та сухі кінці. Голову я мию або щодня, або через день.

Усього в лінійці 4 засоби:

1. Шампунь для зволоження волосся, 300мл
2. Кондиціонер для зволоження та полегшення розчісування волосся, 300мл
3. Спрей для всіх типів волосся, 30мл
4. Маска для глибокого зволоження , 30мл

Лінійка спрямована на зволоження сухого та пошкодженого волосся. У мене як раз таке! Вся серія забарвлена ​​в яскраво-рожевий та зелений колір, виглядає симпатично. Флакони стандартної для Матрікса форми, нічого нового.

Шампунь. У складі є сульфати, треба це мати на увазі тим, хто користується тільки безсульфатними після салоних процедур. Колір у шампуню білий з перламутровими частинками, консистенція не сказати, щоб сильно рідка. Віддушка дивна на мій смак, пахне наче шампунь Кря-Кря для дітей) Але загалом вона нормальна, не напружує ніяк. Кондиционер, з аналогічною віддушкою, по консистенції щільніший. Спрей пахне пудрою, не залишає липкості на руках чи волоссі. Маска по щільності як кондиціонер, такого ж аромату як і спрей.

РЕЗУЛЬТАТ ВИКОРИСТАННЯ

Шампунь непогано милиться з першого разу, і дуже добре з другого. Піни достатньо, шампунь не сушить довжину. Жодне миття без кондиціонера не обходиться, при використанні цієї лінійки його треба зовсім трохи. Вологе волосся я завжди прочісую гребінцем Janeke, після наношу незмивний спрей Міракл Кріейтор 20в1. Волосся після розчісуються досить добре, відчувається зволоженість. Навіть після сушіння гарячим повітрям фену (знаю, ще шкідливо) волосся гладке, шовковисте на дотик. Единий мінус мінімально краде об'єм, не критично і без прилизаності. З плюсів, відклала вирівнювач зовсім, процес укладання мені подобається, волосся слухається, воно не обтяжене і при цьому м'яке. Результат від маски так само гарний, на екстрений випадок, кондиціонеру мені було достатньо. Як висновок можу сказати, що мені сподобалось, куплю ще. Додаю фото до та після тижневого тестування:

Дякую Makeup Club та Matrix за можливість протестувати цей бокс) І окрема вдячність за шопер)