Якщо мрієш про довге і блискуче волосся

Якщо мрієш про довге і блискуче волосся

Краса для мене - це, насамперед, гарний стан шкіри та волосся. Тому я багато чого перепробувала у пошуках "своїх" засобів: від салонних "профів" з цінником більше 1000 грн - і до аптечних варіантів за 100-300... Люблю засоби без агресивної хімії, більш органічні та натуральні. І от, декілька років тому, по відгуках на мейкапі, я натрапила на індійський бренд Кhadi Natural... Він тоді повністю відновив моє фарбоване волосся, воно почало відростати, засяяло, і випадіння, і лупа - припинилися. З ним волосся довше лишається чистим - тому мию не так часто, як раніше. У відгуках на сайті дівчатка ділилися своїми позитивними враженнями, і я почала пробувати шампуні, бальзами та масла цієї марки. Але потім цей бренд Кhadi Natural зник з сайту... Я дуже засмутилася...

І от зараз улюблені засоби знову з'явилися на Мейкапі, чому я дуже рада! Не тільки я, бо я і подруг "підсадила" на цю марку))... Сподіваюся, що буде в наявності й далі!

Дівчатка, хочу поділитися комплексним доглядом для волосся - від Кhadi Natural (натуральними засобами, які, на мій погляд, найкращі) та своїм покроковим доглядом:

* Крок 1. ОЛІЯ "18 ТРАВ" - під шапочку, на декілька годин (в мене зігріваюча шапочка, подруга замовила на відомому китайському сайті)). Спочатку - десь 1-2 рази на тиждень - потім через тиждень можна (від стану волосся залежить). З часом - буде ефект, як від кератину, волосся укріплюється та відновлюється. ЗіІГРІВАТИ ОБОВ'ЯЗКОВО - бо деякі молекулки масел завеликі, щоб потрапити у структуру волосся.

* Крок 2. Миття: шампуні "ШИКАКАЙ" / чередую з "МЕД-ВАНІЛЬ"/ "АМЛА-БРИНГРАДЖ". ДВІЙЧІ намилюємо (це мінімум! і так з будь-яким шампунем, доречі). Найбльше сподобалися шампуні "Шикакай" та "Мед-Ваніль" - обидва добре промивають (доречі, завдяки мильним горішкам - шикакай та рітха - у складі, а не хімії!), допомогають від випадіння та лупи, волосся добре відростає, блискуче та об"ємне.

* Крок 3. Бальзами (кондиціонери): "ШИКАКАЙ-МЕД (без слс)", "ЗЕЛЕНИЙ ЧАЙ І АЛОЕ-ВЕРА". Роблять волосся слухняним та шовковистим.

* Крок 4. АЮРВЕДИЧНА СИРОВАТКА (вона теж без слс і парабенів) - 1-2 каплі - для термозахисту перед сушкою + для того, щоб довжина та кінчики були більш доглянутими, зволоженими, а волосся - сяючим і блискучим. Там у складі є зволожуючі олійки. НЕ змивати!

Чомусь не додається у список, ось вона: https://makeup.com.ua/ua/product/674131/

Якщо фарбуєте волосся - то теж раджу натуральну фарбу від Кhadi Natural - але це, мабуть, не для білявок (хоча, там є прозора трав'яна фарба). Я дуже люблю саме трав'яні фарби, без амміаку, натуральні.

І пам"ятайте: головне - регулярність! Особливо, коли це органічні та натуральні засоби, як ця лінійка від Khadi Natural - ефект буде поступовий та накопичувальний - з кожним разом волосся все краще і краще! Головне - не лінитися)).

Сподіваюся, мій відгук комусь допоможе. Я тільки недавно освоїла Клуб, вибачте, якщо щось не так зробила. Сподіваюся, що далі буде... І про мейк, і про парфуми, і про засоби для шкіри - буду ділитися.

Всім бажаю краси та здоров'я, мої любі дівчатка, обійняла).