#testmakeupclub

#testmakeupclub

Приємною несподіванкою для мене було отримати на тестування спрей-догляд для волосся Miracle Creator.

Скажу відверто, великих надій я на цей спрей не плекала і на це були причини.

Перша це моє волосся: я ніколи не фарбувала його і не робила ніяких процедур типу кератину чи ламінування. С самого дитинства і досі мама лагідно каже на мої три волосини "мишкин хвостик", що в перекладі: рідке, посічене, без об'єму, ще й з сивиною. І що я тільки йому не робила краще не ставало. Але й гірше вже теж)

Друга причина моєї недовіри: сам спрей, точніше магічні 20 властивостей в одному флаконі. Для мене це якось багато. Але надія у краще майбутнє для мого волосся мене не полишає.

Оскільки на тестування в мене був тільки спрей від Matrix, голову мила я своїм звичайним шампунем.

А далі по інструкції: підсушила волосся рушником, нанесла спрей по всій довжині, та вклала феном як зазвичай я це роблю. А роблю я це через кожні два дні.

Плюси спрею 20-в-1 від Matrix Miracle Creator:

1. Бомбезний запах. Я не змогла розібрати чим це пахне, але аромат неперевершений.

2. Волосся стало значно м'якішим і легшим.

3. В мене навіть з'явився об'єм, але не знаю на скільки його вистачить.

4. Також в мене є враження що цього разу я швидше висушила волосся феном ніж зазвичай.

На жаль є і мінус:

Волосся стало більш пухким, почали стирчати волосинки. Можливо якщо використовувати всю лінійку, такої проблеми не буде. Та й може це саме через плачевний стан мого волосся?

Цей відгук написаний під впливом першого використання, можливо через час я помічу якісь більші зміни... І звичайно повідомлю про них. Загалом спрей мені сподобався, і я обмірковую можливість купити всю лінійку, щоб моє враження було повноцінним.

Дякую Makeup за нові можливості та досвід.