#parfummakeupclub

#parfummakeupclub
#parfummakeupclub

1) Jennifer Lopez Glow After DarkТуалетна вода

2) Armani Code Women ElixirПарфумована вода

3) Dior J'Adore InfinissimeПарфумована вода

" Топ-3 моїх улюблених парфумів " вийшов такий : Це мій вібір , який перевірений часом , це аромати мого життя , я не проти змінюватися і пробувати" нове" , але ж знов і знов буду повертатися до улюблених ароматів , і буду згадувати і смакувати свої солодкі спогади і яксраві хвилинки мого життя . Кожен аромат має свій характер , настрій, свою чарівність і" родзинку" . Обожнюю їх . Насолоджуюсь . Зачаровуюсь .

#parfummakeupclub
#parfummakeupclub

Glow after Dark Jennifer Lopez - це парфум для жінок, він належить до групи квіткові фруктові. Glow after Dark випущений у 2006 році. Парфумер: Gabriela Chelariu. Верхні ноти: Маракуя, Біла вишня та Мандарин; середні ноти: Жасмин, Квітка апельсина, Роза та Півонія; базові ноти: Пачулі, Мускус, Дубовий мох та Світле дерево.

За задумом парфум" Jennifer Lopez (Дженніфер Лопес) "призначений для яскравих, запальних нічних вечірок з новими знайомствами та фліртом . Тому і подобається парфум , бо життя яскраве і було - вечірки , концерти , зустрічі . Тепер парфум- як спогади минулого життя , з надією на повернення .....

Armani Code for Women Giorgio Armani - це парфум для жінок, він належить до групи квіткові. Armani Code for Women випущено у 2006 році. Armani Code for Women було створено Carlos Benaim, Dominique Ropion та Olivier Polge. Верхні ноти: Італійський апельсин, Жасмін та Гіркий апельсин; середні ноти: Жасмин, Квітка апельсина та Імбир; базові ноти: Мед, Ваніль та Сандал.

МІй інструмент спокуси і чарівності . Аромат ночі і пригод кохання .

J'adore Dior - це парфум для жінок, він належить до групи квіткові фруктові. J'adore випущено 1999 року. Парфумер: Calice Becker. Верхні ноти: Груша, Диня, Магнолія, Персик, Мандарин та Бергамот; середні ноти: Жасмін, Конвалія, Тубероза, Фрезія, Троянда, Орхідея, Слива та Фіалка; базові ноти: Мускус, Ваніль, Ожина та Кедр. Цей аромат отримав нагороду FiFi Award Best National Advertising Campaign/TV 2007.

Пристрасний та енергійний аромат для енргійної, впевненої ,успішної красуні , покращує настрій , задає тон на день . Для спавжньої Королеви .