MAXIMOVA🌷

L'Oreal Revitalift Vitamin C🍊

L'Oreal Revitalift Vitamin C🍊

Перше, що варто відзначити це упакування боксу. Так, я бачу красу навіть в коробочках🤩 а саме ця на мене одразу навіяла настрій теплої золотої осені🍁 адже вітамін С я вводжу в рутину якраз на осінньо-зимній період.

L'Oreal Revitalift Vitamin C🍊
L'Oreal Revitalift Vitamin C🍊

Вона має симпатичний витончений флакон, дозатор у вигляді помпи з мініатюрним носиком, за один натиск видає небагато засобу помаранчевого кольору, мені потрібно 1,5-2 натиски щоб вмитися. І я б назвала це гелем, а не пінкою (для мене пінка - це те що одразу виходить з дозатора у вигляді піни). Тут же ми отримуємо з дозатора гель, який розтираючись на вологих долонях спінюється.

В складі є вітамін С та саліцилова кислота. Гель очищає м’яко, не до скрипу, і моїй шкірі це підійшло. Не скажу, що отримала якийсь вау ефект але в цілому непогана умивашка. Розхід засобу середній. Аромат специфічний, мені відділено якимись нотками нагадав апероль😁

Моя оцінка: 8/10

Після вмивання зранку наношу сироватку, вона має концентрацією вітаміну С 12%, а також містить вітамін Е та саліцилову кислоту. Комбінація вітамінів С та Е підвищує антиоксидантну властивість і стабільність продукту.

Вперше відкривши баночку, побачила в піпетці сироватку, яка забарилась в жовтий колір (це видно на фото), тобто вона окислюється. Набравши з банки сироватку, побачила мутно-білий колір - це означає, що з нею все добре і окислилась тільки частина, яка була в піпетці.

Сама сироватка білуватого кольору, за консистенцією густа гелеподібна. Аромат приємний, легкий і ненав’язливий. Спочатку я нанесла забагато (для себе ж нічого не жалко😂) і вона скочувалась. Потім визначила правильні для себе пропорції - це 2-3 каплі на все обличчя. Після нанесення повністю всотується за пару хвилин, дає приємний ефект зволоження не залишаючи липкості. Завдяки тому, що концентрація аскорбінової кислоти не перевищує 15%, сироватка не працює, як

відлущувальний засіб.

Я отримала помітний ефект гладкості одразу, а от після використання трьох неділь можу сказати, що я дуже задоволена дією сироватки. Дійсно трішки вирівнявся тон шкіри, вона стала більш сяючою, м’якою і гладенькою.

Щодо дизайну флакону - він естетично красивий, скляний, чудово що має білий матовий колір та не пропускає всередину світло. Рука зранку тягнеться за цією баночкою так само, як і за наступним засобом!😁

Моя оцінка: 10/10

Містить вітамін С,  вітамін Е, гіалуронову кислоту та стабільні хімічні фільтри. Консистенція рідка, дійсно легка, нежирна, не липка, не закупорює пори. Користуватись цим спф для мене одне задоволення (з попереднім спф були танці з бубном щоб його нанести) тут же ніяких проблем!

Завдяки тоненькому носику зручно розподілити на два пальці і потім швиденько наношу на обличчя. Ніяких білих розводів немає! Флюїд гарно лягає на обличчя, залишаючи сяючий природній фініш. Мені таке подобається!😍 Чесно скажу, не очікувала багато від нього але залишилась задоволена!!

Оцінка 10/10

Всередині пакету маска з великою кількістю сироватки помаранчевого кольору. Тканина досить плотненька, лекало зручне. Аромат дуже легкий.

На обличчі тримала її 20 хвилин, потім зняла і як завжди залишки розподілила пальчиками по обличчю. Відчуття були гарні, шкіра зволожена. При цьому не залишилось липкості чи ефекту плівки.

Зверху нанесла спф флюїд і через 4 години повернулась додому, роздивилась ближче обличчя. Стан шкіри був чудовий, тон більш рівніший, пори ніби звузилися, шкіра сяяла. Однозначно маска сподобалась!

Оцінка 10/10