Чижик

#testmakeupclub

#testmakeupclub

По-перше, хочу подякувати MakeUp Club за можливість тестувати прекрасні набори. Я тестувала набір від MATRIX який має назву "Food for Soft" – потужна технологія зволоження. Зараз можу зробити висновок, що мені все підійшло, тестувала з превеликим задоволенням.

Пару слів про моє волосся, воно у нормальному стані, нефарбоване, натурально русявого кольору, тонке, мию раз в два дні.

Виробник зазначає, що шампунь підходить для фарбованого та для усіх типів сухого волосся. У складі є олія авокадо та гіалуронова кислота. Із-за цього я хвилювалася, що серія може не підійти і буде волосся жирне на вигляд на другий день. На щастя цього не сталося, частота миття залишилася незмінною, а стан волосся покращився.

Запах шампуню мені сподобався, нагадує конвалії. Консистенція рідкувата та тягуча. Основне завдання шампуню очищати волосся і шкіру голови. З цим він справляється досить непогано, відчуття чистоти є. Особливого об'єму біля коренів у мене немає, він ситуацію не погіршує. Шампунь не сушить шкіру голови та волосся, назва "Зволожуючий" виправдана на 100%.

Підходить для всіх типів волосся, що зазначені на шампуні. На вид, такий самий як шампунь, я їх плутаю, доводиться читати щоразу або зрозуміло вже по консистенції після відкриття (кондиціонер наче крем для рук, а шампунь як молочко). Аромат теж конвалії. Змивається легко, волосся не сплутане, гладке і приємне в мокрому стані. Розхід вдвічі менше ніж у шампуню. Після застосування волосся набуває життєвої сили і стає блискучим та шовковистим, розчісується добре.

Її треба наносити після використання шампуню, на вологе волосся уникаючи коренів. В інструкції сказано залишати на 3-5 хвилин та змивати, я відволіклась і тримала 15. Маска густа, легко розподіляється, вона буквально ковзає по волоссю. Після використання волосся нереально м'яке - просто шовк. Я б не сказала, що моє волосся жорстке,  але з цією маскою явно відчувається різниця.  Мені дуже сподобався ефект від маски, особливо у тандемі з шампунем. Волосся виглядає добре, навіть якщо воно просто висушене природним шляхом.

Це мультифуекціональний догляд 20в1, який розгладжує волосся, полегшує розчісування, зволожує та захищає від впливу температур. Підходить для всіх типів волосся. Консистенція спрею рідка не липка, колір особо не вдивлялась, схожий на молочний. Аромат дуже яскравий і солодкий, на волоссі він відчувається дуже довго. Діє як хороший термозахист, після фену волосся не пересушене, спрей помітно його розплутує та усуває електризацію. Загалом цей засіб теж дуже сподобався, шкода що на тестуванні міні версія )

Яскравого рожевого кольору з бавовняної тканини,  має надписи Matrix та Makeup. Шопер вмісткий, у згорнутому вигляді поміщується у всі мої сумки. Вже тягла в ньому арбуз, краш тест пройдено на відмінно.

Це мій перший бокс, рада приміряти на себе нову роль тестувальниці, всім дякую!