Iryna Inred

Маска для волосся за порадою перукарки

Маска для волосся за порадою перукарки

Щоразу після чергового фарбування волосся, я кілька днів дивувалася: як це воно таке гладке й м'яке? Не від фарби ж? Потім користувалася своїми звичними засобами догляду за волоссям, і воно вже не було аж таким гладеньким та блискучим. Минуло чимало часу перш, ніж я зрозуміла, що справа у масці для волосся, яку мені наносять після фарбування. Я ж теж користувалася масками, спеціально для фарбованого волосся, але такого ефекту не мала.

Запитавши в наступний візит до перукарки, що за диво-маску вона використовує, одразу ж замовила таку й собі. І шампунь Olio di Macadamia також. Взяла найменші пляшечки для початку.

Маска для волосся за порадою перукарки

І шампунь, і маска мають насичений запах горіха макадамія. Легкий його відтінок залишається на волоссі - мені це дуже подобається! Але знайшла для себе і кілька мінусів у цій серії Kleral System:

  • пляшечка на 150 мл для маски дуже незручна - щоб витискати густий вміст її потрібно повністю відкрутити та буквально вичавлювати, остання третина дістається особливо складно;
  • шампунь слабкувато піниться, у мене його йде дуже багато на одне миття голови.

Та плюси вагоміші:

  • після використання Olio Di Macadamia Hidrating Shampoo у мене не з'являється лупа;
  • маска дає той самий бажаний ефект, яким я насолоджувалась раніше лише після фарбування у перукарні;
  • волосся приємно пахне;
  • легко розчісується по всій довжині.

Маску я використовую після кожного миття голови -- через три дні на четвертий. Один раз не робила цього, щоб подивитися, яким буде волосся, коли його просто вимити з Hidrating Shampoo. Розчісувалось нормально, та загалом була "підвищена пухнастість" як і завжди, коли я не користуюсь маскою чи кондиціонером.

Все ж, шампунь хочу собі інший, а от маску тепер замовлю більшого об'єму, там і баночка зручніша.