Natalia

💁про додаткові засоби по догляду за волоссям ...

💁про додаткові засоби по догляду за волоссям ...

Цими засобами я користуюся уже більше 5-ти років, догляд за волоссям - шампунь, бальзам, маска ... змінюються, а ось ці додаткові засоби я просто обожнюю.


1. Спрей-термозахист CHI 44 Iron Guard
Завжди наношу перед сушінням волосся феном чи використанням різних плойок.
Має приємний аромат, спрей надає волоссю чудового блиску й еластичнисті, а також робить його товщим - і не лише візуально. Локони при цьому виглядають абсолютно природно: не склеюються та не розщеплюються.


2.Засіб для догляду за волоссям та шкірою голови. CHI Farouk Royal Treatment CHI Pearl Complex
Після того як я посушила волосся із термозахистом, беру декілька крапель шовку розтираю в долонях і наношу по всій довжині.
Це правда самий справжній шовк, перлинні наночасточки допомагають зміцнити локони, зберігши в них природний баланс вологи та вітамінів. Гідролізований шовк повертає розкішну м'якість і гладкість волоссю, наповнюючи його здоровим сяйвом, і має просто неймовірний аромат.


3.Парфуми для волосся "Жасмин"
Biosilk Silk Therapy Irresistible Hair Fragrance
цей парфум надає свіжіть, зачаровує чарівним ароматом жасмину та меду, до складу якого входить сила протеїнів шовку, надає додаткового блиску і водночас надає волоссю чарівного запаху.💃🥰
Обрізаю я кінчики волосся 1 раз в рік, сказати що вони посічені не можу, тому що термо захист та шовк запобігають ламкості та посіченості кінчиків волосся.