#hair #фарбування
Як я обрала свою фарбу для волосся
Коли мене запитували, якою фарбою малюю волосся, довший час відповідала, що немає значення, основне, аби колір підходив. Тепер можу ствердно сказати, що напевно знайшла свою. Це Palette Schwartzkopf. Колір обираю шоколад чи темний шоколад, в залежності від того наскільки відросло волосся.
Чому саме ця фарба? Бо фарби інших виробників теж добре зафарбовували мою сивину, але було одне велике але... Через декілька годин після фарбування починався сильний зуд шкіри голови, вона робилася гарячою. Думаю,що це не була певна алергічна реакція, бо тестування на шкірі руки попередньо нічого не показувало. Опісля за приблизно тиждень з'являлася лупа, яку треба було вивести. Фарби просто палили мені шкіру голови, незважаючи на те, що все робила згідно інструкції. Єдина Palette Schwartzkopf мені підійшла, бо чудово справляється з сивиною, дає гарний насичений колір. Бальзам після фарбування, який входить до комплекту, прекрасно зволожує волосся і має гарний аромат. Навіть на моє довге волосся бальзаму вистачає на два рази, тобто ще й на наступне миття. Фарба досить бюджетна. Тому однозначно рекомендую!
Фарбую волосся раз у місяць. Тільки відрослу частину волосся біля шкіри голови. Діліться у коментарях, будь ласка, яка фарба вам підходить.
Коментарі (0)